Super meci de table intre Dumitru Dragomir si numarul 64 mondial


Ultimul update: Miercuri 17 Octombrie 2012 04:07
Data publicarii: Luni 17 August 2009 00:00
Categorie: Stiri Mondene
Mitica Dragomir

Mitica de la Liga se bate la table cu Constantin Ciobanu, reprezentantul Romaniei la Campionatul Mondial de la Monte Carlo din 2008 si 2009, intr-un super meci prezentat de Sport.ro, “Linia lu` Mitica”, astazi, de la ora 19:00.

Miza e mare – castigatorul va fi numit oficial “Numarul 1 in clasamentul Romaniei de table”.

Mare amator de table, presedintele Ligii Profesioniste de Fotbal crede ca are destul antrenament pentru a bate un expert in domeniu. Constantin Ciobanu se lauda, dupa participarea la Campionatul Mondial, cu un loc in primii 64 de jucatori de table din lume.

Ion Craciunescu a dat startul super meciurilor de table organizate de Sport.ro intre sportivi si specialistii acestui sport. Fostul arbitru international a dat bine cu zarul si a castigat in fata campionului european la BackGammon, Neculai Draganuta. Pentru meciul de marti, Ion Craciunescu merge pe mana sefului de la Liga – “Mizez pe Mitica Dragomir ! Sunt sigur ca va invinge”, sustine fostul arbitru international.

Linia lu` Mitica – Dumitru Dragomir - Constantin Ciobanu” e in direct la Sport.ro, astazi, de la ora 19:00, in cadrul emisiunii “Informatia”, prezentata de Vali Moraru.

Imediat dupa meci, Sport.ro transmite “Zarul de marti” – Campionatul Mondial de Table, de la ora 20:15.

Sursa: Sport.ro

VIDEO PROTVPLUS.RO