Mitică Dragomir a izbucnit în lacrimi, după ce a aflat că a fost achitat: „Cum să te duci la pușcărie nevinovat?”


Ultimul update: Miercuri 28 Noiembrie 2018 10:13
Data publicarii: Marti 13 Noiembrie 2018 14:25
Categorie: Stiri Justitie
Mitică Dragomir

Agonie şi extaz, pentru Mitica Dragomir. După 5 amânări, Curtea de Apel Bucureşti l-a declarat marți nevinovat de delapidare şi l-a achitat.

Fostul preşedinte al Ligii Profesioniste de Fotbal, a izbucnit în plâns, mai ales că în prima instanţă, fusese condamnat la 7 ani de închisoare.

Dumitru Dragomir, fost președinte al LPF: „Am avut mari emoții că nu știam dacă justiția va fi corectă și am avut noroc de un judecător care s-a aplecat asupra dosarului și a văzut că sunt total nevinovat. De la 7 ani la achitare e un salt uriaș. După ce m-au dat afară de la Ligă, au vrut să mă bage în pușcărie nevinovat. Familia mea numai cu medicamente, și eu la fel... Știind că ești nevinovat. Cum să te duci la pușcărie nevinovat?”

Ovidiu Oanță, corespondent Știrile ProTv: „Dumitru Dragomir poate răsufla ușurat, după ce două luni a așteptat această pronunțare, fiind 5 amânări succesive. E momentul în care Dumitru Dragomir să triumfe. Este prima dată când fostul șef al Ligii Profesioniste de Fotbal scapă bazma curată după procese. Anul trecut a scăpat, achitat, în dosarul dezafilierii Universității Craiova, după ce în primă instanță fusese condamnat la patru ani de închisoare.

Iată că a venit momentul achitării în dosarul în care a fost judecat pentru două captete de acuzare: delapidare și evaziune fiscală, procurorii reproșându-i că pe vremea când era șef al LPF ar fi devalizat fondurile încasate de LPF din drepturile de televiziune și și-ar fi însușit ilegal 3 milioane de euro, acuzații pe care de fiecare dată Mitică Dragomir le-a respins în mod categoric. A pledat nevinovat de fiecare dată și iată că, după ce în primă instanță a fost condamnat la 7 ani de închisoare cu executare, marți a venit momentul ca magistrații din București să îl declare nevinovat însă fostul șef al LPF nu scapă definitiv de probleme, pentru că poimâine e așteptată altă sentință la

Tribunalul București, în dosarul în care el și fiul său sunt acuzați în legătură cu o presupusă mită pe care ar fi încasat-o de la companie de televiziune prin cablu care a câștigat acum câțiva ani drepturile de televizare ale meciurilor din Liga 1. Mitică Dragomir spune că este nevinovat. Dacă i-a mers de două ori și i-a convins pe judecători că e nevinovat, speră că o va face și în acest dosar.”

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din România, dar și din lume!  

Sursa: Pro TV

VIDEO PROTVPLUS.RO