Starurile de la Hollywood intra in „Lumea Pro Cinema”

Pro Cinema

In fiecare duminca „Lumea Pro Cinema” intra in culisele celor mai noi filme, iar telespectatorii pasesc pe covorul rosu alaturi de actori mari de la Hollywood, la cele mai fierbinti premiere.

Pe 3 mai de la orele 15:30, Drew Barrymore si Jessica Lange sunt invitatele emisiunii „Lumea Pro Cinema” si vor vorbi despre cel mai nou film al lor: „Grey Garden”.

Filmul care a avut premiera la New York o are ca protagonista pe Drew Barrymore, aflata la primul sau rol dramatic. Actrita va povesti in „Lumea Pro Cinema” cum, pentru a interpreta cat mai bine rolul verisoarei lui Jackie Kennedy, s-a izolat complet de lume, s-a rupt de tehnologie si nu a comunicat decat cu fostul ei iubit, prin mesaje dactilografiate la masina de scris.

Nici pentru Jessica Lange nu a fost tocmai usor. Lange le va impartasi telespectatorilor ghinionul pe care l-a avut doar cu cateva saptamani inainte de premiera filmului. Actrita a suferit un accident in urma caruia si-a rupt umarul si clavicula.

Tot pe 3 mai la „Lumea Pro Cinema”, fanii Star Trek vor avea ocazia sa vada imagini de la premiera mondiala a filmului „Star Trek: Un nou inceput”, care a avut loc in celebra cladire a Operei din Sydney. Pe langa personajele clasice ale seriei Star Trek, cel mai recent film aduce si un personaj nou, interpretat de Eric Bana.

Citește și
Filmul Sus
"Sus", filmul care vrea sa cucereasca planeta in aceasta vara
„Păpușa de fier a lui Putin” explică propaganda Kremlinului: „Nu contează ce se întâmplă cu adevărat”

Pana la premiera filmului din Romania, care va avea loc pe 8 mai, telespectatorii vor putea face cunostinta cu personajele si vor putea arunca o privire in culise la „Lumea Pro Cinema”, pe 3 mai de la orele 15.30.

Filmul european este si el prezent in „Lumea Pro Cinema”, prin cea mai laudata satira politica a anului, „In the Loop”, in regia lui Armando Lanucci. Cel mai greu pentru realizatorii filmului a fost sa se hotarasca asupra duratei acestuia.

Prima varianta a productiei avea patru ore, iar realizatorii nu reuseau sa se hotarasca ce scene trebuie sa taie, pentru ca toate li se pareau extrem de amuzante.

Michael Caine este invitat special in „Lumea Pro Cinema”, unde va vorbi despre ultimul sau film, „Is Anybody There?”, in care il are ca partener pe Bill Milner, in varsta de doar 14 ani.

Michael Caine le va povesti telespectatorilor despre personajul sau din film, dar va comenta si reactia violenta a lui Christian Bale, partenerul sau din seria „Batman”, de pe platourile de filmare de la „Terminator: Salvation”.

Anna Paquin, actrita care la doar 11 ani castiga Oscarul pentru „cel mai bun rol secundar” cu filmul „Pianul”, este starul prezentat in amanunt in editia „Lumea Pro Cinema” din 3 mai.

De cand a castigat Oscarul, cariera actritei de origine canadiana a inflorit, avand ocazia sa joace in filme precum „X-Men”, „Aproape celebri”, sau cel mai nou film al sau, „The Courageous Heart of Irene Sedler”.

Portile catre lumea filmului se deschid in fiecare duminica la Pro Cinema, de la orele 15:30, cand telespectatorii sunt invitati sa patrunda in „Lumea Pro Cinema”.

Articol recomandat de sport.ro
Luptător MMA, suspendat pe viață și bătut de fani, după ce a atacat o fată de ring | VIDEO
Luptător MMA, suspendat pe viață și bătut de fani, după ce a atacat o fată de ring | VIDEO
Citește și...
"Obsessed", in topul box office-ului nord-american

Filmul "Obsessed" s-a situat pe prima pozitie in box office-ul nord-american, chiar din prima saptamana de la lansarea pe marile ecrane.

"Sus", filmul care vrea sa cucereasca planeta in aceasta vara

Este vorba despre urmatoarea productie cinematografica semnata Pixar, care va deschide Festivalul de Film de la Cannes.

"Hannah Montana: The Movie", lider in box office-ul nord-american!

Pelicula ce prezinta aventurile unei adolescente care dupa lasarea serii devine un star pop, a fost lider in box office-ul nord-american, cu incasari de 34 de milioane de dolari.

Recomandări
Ce a cerut vehement Cătălin Cîrstoiu în ședința coaliției care l-a „descalificat” din cursă. Informații din culise
Ce a cerut vehement Cătălin Cîrstoiu în ședința coaliției care l-a „descalificat” din cursă. Informații din culise

După 15 ore de discuții, liderii PNL și PSD au renunțat la candidatul comun Cătălin Cîrstoiu pentru Primăria Generală a Capitalei. Cătălin Cîrstoiu nu a vrut să renunțe, ba chiar a cerut și garanții.

Prima reacție a lui Cîrstoiu, după ce a fost retras din cursă: „Un medic nu abandonează niciodată”
Prima reacție a lui Cîrstoiu, după ce a fost retras din cursă: „Un medic nu abandonează niciodată”

Cătălin Cîrstoiu susține că nu a luat decizia de face un pas înapoi „pentru că un medic nu abandonează niciodată” şi că, „în fond, decizia politică trebuie să revină liderilor politici”.

Ploi în majoritatea regiunilor ţării, până miercuri dimineaţă. Zonele care se află sub Cod galben | HARTĂ
Ploi în majoritatea regiunilor ţării, până miercuri dimineaţă. Zonele care se află sub Cod galben | HARTĂ

Meteorologii anunţă ploi în majoritatea regiunilor ţării, până miercuri dimineaţă, dar şi precipitaţii mixte la munte.