Stallone si Mickey Rourke, eroi de sacrificiu in viata reala si la cinema

09-08-2010 00:00


Sylvester Stallone

Celebrii actori Sylvester Stallone si Mickey Rourke se pot lauda cu o prietenie lunga de o viata, care a inceput chiar de la nasterea lui Rourke.

Din 13 august, cei doi joaca impreuna in filmul "Eroi de sacrificiu", care poate fi vizionat in premiera mondiala in cinematografele: Hollywood Multiplex, Movieplex, CinemaPRO, in reteaua Cinema City (Cotroceni, Sun Plaza, Cluj, Bacau), The Light Cinema, Baneasa Drive-In Cinema, Odeon Cineplex Cluj.

Vedeta din Rambo a declarat de curand pentru o revista americana ca il stie pe Rourke de cand s-a nascut.

"Obisnuiam sa il duc la scoala. Ne cunoastem de foarte mult timp. Sunt un pic mai in varsta decat el, dar am crescut impreuna si am trecut peste multe momente grele alaturi de el. Am ajuns sa stim foarte multe lucruri unul despre celalalt. Stiu exact ce il impresioneaza. Este un tip foarte sensibil si unic. Mi-am dorit foarte mult sa aduc un dram din originalitatea sa filmului Eroi de sacrificiu, pentru ca din anumite puncte de vedere Rourke este de neegalat. Oricum, am fost norocos sa-l pot coopta in echipa", a spus Stalone.

Scris si regizat de Stallone, "Eroi de sacrificiu" este un film de actiune clasic, in sensul ca toti actorii si-au realizat singuri cascadoriile si efectele speciale computerizate aproape ca nu au existat.

Sylvester Stallone, Jason Statham, Jet Li, Dolph Lundgren, Eric Roberts, Randy Couture, Mickey Rourke, Arnold Schwarzenegger, Bruce Willis si Terry Crews se inarmeaza din cap pana in picioare si aduc pe marile ecrane o operatiune exploziva, intr-un film dur si plin de actiune: The Expendables / Eroi de sacrificiu.

MediaPro Distribution prezinta din 13 august filmul Eroi de sacrificiu in cinematografele: Hollywood Multiplex, Movieplex, CinemaPRO, in reteaua Cinema City (Cotroceni, Sun Plaza, Cluj, Bacau), The Light Cinema, Baneasa Drive-In Cinema, Odeon Cineplex Cluj.

Sursa: MediaPro Distribution

VIDEO PROTVPLUS.RO