Si-a cerut prietena de nevasta la "Frumusete pe muchie de cutit"!

Ultima actualizare: 31-03-2012 17:51
Frumusete pe muchie de cutit

Peste 2 milioane de spectatori au fost martori la cererea in casatorie adresata de George si la transformarea Laurei din "Betty cea urata".

 


Pe 10 noiembrie, ”Frumusete pe muchie de cutit” a prezentat povestea a doi tineri care visau sa corecteze o serie de complexe fizice cu care se luptau de ani de zile.

Laura, de 29 de ani, din Brasov, a sosit in emisiune cu visul de a-si corecta vederea si dantura, iar George, un tanar de 25 de ani din Suceava, era convins ca in urma interventiilor chirurgicale de corectare a defectelor de la nas isi va putea conduce mireasa la altar, increzator in fortele proprii.

Emisiunea prezentata de Victor Slav a fost lider absolut de audienta, astfel ca a reusit sa atraga in fata micilor ecrane in minutul de aur (22.07) peste 2 milioane de telespectatori la nivelul intregii tari.
 

Revezi cazurile de la "Frumusete pe muchie de cutit"!

Daca ai o poveste interesanta, cu siguranta tu vei fi ALESUL! Tot ceea ce trebuie sa faci este sa trimiti un mail la adresa extreme@protv.ro in care sa-ti treci numele, prenumele, adresa, varsta, ocupatia si sa atasezi si o fotografie.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO