Seara incendiara la "Dansez pentru tine": oaspeti, accidentari si duel

Ultima actualizare: 07-11-2012 18:06

Isi dorea de mult sa intre in ringul de la "Dansez pentru tine" si iata, acum are sansa. Monica Columbeanu va dansa vineri salsa.

Imbracata intr-o rochie alba cu franjuri, Monica Columbeanu va intra in "ringul visurilor", alaturi de un dansator sportiv. Vor dansa pentru o fetita extrem de talentata, campioana europeana la karate, care nu isi mai poate continua insa antrenamentele din cauza problemelor cu banii.

Se anunta o seara grea pentru multi dintre concurenti. Dupa ce fiecare pereche a stat saptamana aceasta aproape 70 de ore in sala de repetitii, unii au acum dureri mari.

Claudia Cream si-a fisurat o coasta. Andreea, partenera lui Catalin Josan, are genunchii slabiti, iar Roxana, partenera lui Alin de la Talisman se incapataneaza sa danseze cu fractura la picior.

Sa nu uitam nici de cele doua perechi condamnate la duel. Una dintre ele va fi eliminata din competitie in urma voturilor telespectatorilor. Puteti decide ce vis merita sansa de a merge mai departe trimitand un sms la 1776 cu textul Mihai sau Catalin.
 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO