Sandra Bullock, actrita care a luat Zmeura de Aur si Oscarul in acelasi an

Dată publicare: 07-03-2010 00:00
Dată actualizare: 09-10-2012 02:36


UPDATE: Premiera in lumea filmului: actrita Sandra Bullock a reusit o performanta istorica - a castigat Oscarul pentru rolul din The Blind Side, dar a reusit performanta de a fi premiata si cu Zmeura de Aur.

Sandra Bullock, rasfatata publicului american, dar pana acum ignorata de critici si ocolita de premii importante, a fructificat chiar prima sa nominalizare la Oscar, pentru rolul din The Blind Side.

Zmeura de Aur a primit-o insa pentru cea mai jalnica interpretare in „All about Steve".

"Marele castigator" la editia de anul acesta a rusinoaselor premii Zmeura de Aur a fost filmul Transformers: Revenge of the Fallen. Regizorul lungmetrajului, Michael Bay, a luat premiul pentru cel mai prost regizor.

Premiile Zmeura de Aur sunt acordate anual, cu o zi inaintea premiilor Oscar, pentru cele mai proaste filme si cele mai slabe prestatii actoricesti.

Iata lista completa a "fericitilor" castigatori de anul acesta:

Cel mai prost film: Transformers: Revenge Of The Fallen - Filmul lui Michael Bay a reusit sa intreaca in cursa pentru Zmeura de Aur peliculele All About Steve, G.I. JOE: The Rise of Cobra, Land of Lost si Old Dogs. Cel de-al doilea film al seriei Transformers, cu Megan Fox si Shia LaBeouf in distributie, a avut incasari de peste 830 de milioane de dolari in intreaga lume.

Vezi aici lista castigatorilor de la Premiile Oscar


VIDEO PROTVPLUS.RO