Romania, tara in care la fiecare pas sta la panda o aventura, in Apropo Tv

Ultima actualizare: 16-10-2012 16:26
Andi Moisescu

Vrand-nevrand, in Romania oricine poate fi protagonistul unei aventuri. Asta pentru ca pe acest taram, aventurile stau la panda la fiecare colt de trecere de pietoni, magazin sau restaurant.

Duminica, 16 mai, de la 13:05, in Apropo Tv, Andi Moisescu si invitatii lui vor incerca sa afle de ce romanii au nevoie de explicatii suplimentare si cum fac fata senzatiilor tari ce le insotesc mai toti pasii.

„Scaldatul interzis” ar fi un mesaj cat se poate de clar pentru unele natii. Romanii, firi boeme si poetice, simt probabil nevoia unor explicatii suplimentare, de vreme ce, de exemplu, intr-un mare parc troneaza anuntul „Scaldatul interzis! Lacul nu este piscina ta personala!”.

„Nu hraniti animalele, sunt satule!” si „Nu sarutati icoana proaspat pictata!” fac parte din acelasi registru.

Dar surprizele nu se opresc aici. Actiunea cea mai simpla pe care vrea sa o duca la bun sfarsit cetateanul roman este sursa nesecata de aventuri.

Daca scapa cu bine pe trecerea de pietoni de bolidul furios si grabit, daca are noroc sa nu prinda coada la casa de marcat si daca nici vanzatorul nu-i raspunde in raspar, e clar atunci: e Mercur retrograd si totul merge anapoda.

Nu se abtin de la comentarii Dragos Bucurenci, cel care a participat sezonul acesta la emisiunea "Dansez pentru tine" si Marius Florea Vizante.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO