„Era evident că e un fenomen”. Amira a venit a doua oară la Românii au Talent și a plecat acasă cu un Golden Buzz

Amira Olosutean

Amira Olosutean are doar 6 ani, dar a urcat pentru a doua oară pe scena Românii au Talent și de această dată a obținut nu doar patru de da, dar și un Golden Buzz de la Andi Moisescu.  

Micuța dansatoare din Cluj-Napoca a participat la Românii au Talent și în 2022, iar atunci i-a impresionat pe jurați cu maturitatea sa în exprimarea artistică și a obținut patru de „da”.

Vezi AICI video cu momentul emoționant.

Amira a revenit pe scena celui mai tare talent show din România și de această dată s-a calificat direct în semifinale după de Andi Moisescu a apăsat Golden Buzz-ul fără să stea pe gânduri după dansul ei.

Cine este Amira Olosutean

Amira dansează de la 2 ani inspirată fiind de ce vedea în casă. Părinții săi dețin o sală de dans, iar tatăl Amirei a făcut dans sportiv de performanță. A participat la campionate de dans și a avut rezultate foarte bune. Tatăl ei este instructor de dans, dar și administrează școala pe care o deține.

Amira a crescut practic în sala de dans și a început să copieze ce vedea in jur. Acolo a fost remarcata de către Alla (finalista RAT 8) care a început să lucreze în particular cu Amira.

În testimonial, Amira povestește că de câte ori aude muzică nu se poate abține și începe să danseze. Mișcarea este în sângele ei, iar pe scena de la Românii au Talent 2023, a demonstrat întregii țări.

Ea este o fetiță destul de matură și ia dansul în serios. Acasă are 2 caței, un porcușor de guineea și 8 pești cu care se joacă extrem de mult.

Amira Romanii au talent

Andi Moisescu: „era evident că este un fenomen”

„Amira este un fenomen. Era evident de anul trecut și am conștientizat asta și ne-am tot gândit că a fost o scăpare a noastră că nu am apreciat suficient talentul ei încă de atunci”, a declarat Andi Moisescu după ce i-a dat Golden Buzz.

”Acum când a revenit, și cu un progres din punct de vedere artistic, era strigător la cer ca unul dintre noi să nu-i ofere acest buton auriu pentru că e clar că avem de-a face cu un fenomen”, a mai spus juratul.

„Nouă ne-a părut rău încă de anul trecut că nu am apucat să-i dăm un Golden Buzz. Iar când vezi un om atât de mic, care umple atât de frumos scena, nu ai cum să nu te bucuri”, a spus și Mihai Bobonete.

Citește și...
Cine este Rareș Prisacariu, câștigătorul ”Românii au Talent”, sezonul 13. „Lumea are nevoie de un om ca tine”
Cine este Rareș Prisacariu, câștigătorul ”Românii au Talent”, sezonul 13. „Lumea are nevoie de un om ca tine”

A fost seara premianților, la "Românii au Talent"! Iar Rareș Prisacariu este cel care a obținut marele trofeu și cei 120.000 de euro, în cel de-al 13-lea sezon magic.

Marea finală „Românii au talent” sezonul 13, astăzi, de la 20:30. Urmărește-i pe cei mai talentați 11 concurenți
Marea finală „Românii au talent” sezonul 13, astăzi, de la 20:30. Urmărește-i pe cei mai talentați 11 concurenți

Totul a început cu un vis. A continuat cu multă muncă. Și a devenit realitate prin momentele senzaționale oferite pe scenă.

Semifinala „Românii au talent”. Schimbare în componența grupului Bad Salsa
Semifinala „Românii au talent”. Schimbare în componența grupului Bad Salsa

În preselecții, grupul Bad Salsa, din India, a impresionat întreaga Românie și a ridicat publicul în picioare.

Recomandări
Iohannis, declarații dure la adresa profesorilor:
Iohannis, declarații dure la adresa profesorilor: "Cum îndrăznește cineva să pună în dificultate examenele naționale?"

Președintele României, Klaus Iohannis, a făcut, joi, declarații dure la adresa cadrelor didactice, după ce liderii sindicali au anunțat că nu sunt de acord cu ultima ofertă făcută de Guvern și că greva din învățământ va continua.

Ungaria nu vrea ca aderarea Ucrainei la NATO să fie pe agenda summitului de la Vilnius:
Ungaria nu vrea ca aderarea Ucrainei la NATO să fie pe agenda summitului de la Vilnius: "Să fim clari în această privinţă"

Aderarea Ucrainei la NATO nu se poate pe afla pe agendă la summitul Alianţei Nord-Atlantice din luna iulie, de la Vilnius, a declarat, joi, ministrul ungar de Externe, Peter Szijjarto, informează Reuters şi MTI, citate de Agerpres.

Guvernul anunță că negocierile cu sindicatele din Educație ”au luat sfârșit”. Surse: Oferta de majorare este finală
Guvernul anunță că negocierile cu sindicatele din Educație ”au luat sfârșit”. Surse: Oferta de majorare este finală

Ordonanţa de urgenţă privind educaţia a fost adoptată de Guvern, iar negocierile cu sindicatele au luat sfârşit, a anunțat, joi, purtătorul de cuvânt al Guvernului, Dan Cărbunaru.