Producatorul filmului Avatar visa la mai multe nominalizari la Oscar

03-02-2010 00:00

Lista posibililor castigatori ai prestigioaselor premii n-au starnit doar zambete si emotii, ci si nemultumiri. Si nu vorbim aici de cei lasati complet pe dinafara.

De exemplu, producatorul filmului "Avatar", Jon Landau, s-a declarat de-a dreptul dezamagit.

S-o fi bucurat pentru cele noua sanse de a obtine statuete aurite, dar parca gandul i-a ramas tot la categoriile in care n-a punctat. Cum ar fi, de exemplu, cea pentru cel mai bun scenariu, pentru James Cameron.

Nominalizat la Oscar pentru rol principal, datorita performantei din "Crazy Heart", Jeff Bridges a reactionat cu mai multa senintate. Si luciditate!

El a declarat ca in show-biz-ul zilelor noastre, partea materiala este mai importanta decat spectacolul si a facut aluzie la prima sa nominalizare la Oscaruri, in 1971, cand "vestea n-a starnit niciun tam-tam.

Printre altii, Jeff Bridges isi va disputa trofeul cu Jeremy Renner, care a impresionat cu rolul genistului dependent de adrenalina din "The Hurt Locker". Desi a spus ca nu e genul care sa-si propuna asemenea tinte, actorul a recunoscut ca de pe la 6 ani nu s-a mai bucurat ca in momentul in care a aflat de nominalizare.

Mare fericire a starnit anuntul si printre israelienii - evrei si arabi deopotriva - care au realizat filmul "Ajami", una dintre peliculele nominalizate pentru cel mai bun film strain.

Premiile Oscar vor fi decernate pe 7 martie la Los Angeles.


VIDEO PROTVPLUS.RO