Primul lung metraj artistic realizat vreodata... la tara!

Ultima actualizare: 08-05-2012 23:26

Un satuc din Anglia e pe cale sa devina o mica "cetate a filmului". Tocmai a reusit sa finalizeze, cu forte proprii, primul lung metraj artistic realizat la tara. Iar cheltuielile au fost o picatura din bugetul care ar fi fost alocat la Hollywood.

 


In curand va fi si premiera, iar incasarile se vor intoarce la localnicii care au dat muncile campului pe a saptea arta.

Si-au permis luxul de a folosi cativa actori profesionisti pentru rolurile principale si o echipa de tehnicieni cu diploma. In rest, toata distributia si productia au fost rezolvate prin eforturi proprii si prin voluntariat.

Mai bine de 300 de localnici au facut de toate: au intrat in pielea unor personaje, au ajutat la filmari, s-au ocupat de machiaj si de costume.

Totul se petrece la un conac, iar stapana "cu sange albastru" a fost fericita sa-si deschida micul palat pentru filmari. La randul lor, gospodinele s-au ocupat de cazare si de mancare.

Asa s-a nascut primul "lung metraj satesc" cu buget minuscul, o comedie romantica despre un gradinar la conac, neintrecut in a le vorbi plantelor, dar stangaci cand incearca sa cucereasca femeile.

Pana cand apare o frumoasa menajera, de undeva, din est, pentru ca povestea sa fie mai convingatoare.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO