Prajituri si felicitari, recompensele pentru vedetele “Dansez pentru tine"

Dansez pentru tine

Cu o prajiturica sau un pachet de tigari ii recompenseaza in spirit de gluma coregraful Dragos Rosu pe elevii sai Florin Piersic Jr si Alina Atodiresei daca fac fata cu brio antrenamentelor de dans pentru competitia “Dansez pentru tine”.

Dupa o saptamana de repetitii, noul coregraf de la “Dansez pentru tine” se declara cucerit de perechea sa despre care este sigur ca va cuceri si telespectatorii atunci cand va incepe competitia visurilor.

Sunt foarte multumit de Florin si Alina, iar atuul lor este faptul ca amandoi sunt niste persoane frumoase si in interior, nu numai in exterior, si asta se va vedea si in concurs”, povesteste Dragos.

Sfaturile lui catre silitorii sai elevi sunt “dormit bine, mancat bine, baut multa multa apa, vitamine si gandire pozitiva”.

La randul sau, artistul Florin Piersic Jr. il considera pe Dragos un profesionist desavarsit si un om de mare calitate.

Citește și
De ce „urăște” Donald Trump Ucraina. În 2019 i-a spui lui Zelenski: „Ucraina știe multe despre asta”

Nu e tiran. Sfaturile lui nu suna a ordin, le retin fara sa am senzatia ca sunt in armata. Imi dau seama ca e un cantonament care de abia a inceput, dar nu cred ca as fi putut sa vin la aceasta competitive daca mentorul ar fi fost altfel. Este omul care ma motiveaza sa vin la sala”, spune actorul despre cel ce i-a devenit mentor la “Dansez pentru tine.

“Radem mult la repetitii, dar ma si munceste de-mi merg fulgii”, spune Corina Bud despre coregraful sau pe care il considera “the best”, Bogdan Boanta.

Sfatul lui Bogdan pentru Corina a spus totul despre aventura care urma sa le acapereze tot timpul.

“Bogdan m-a sfatuit sa-mi aduc un asternut si o saltea de-acasa pentru a dormi in sala de repetitii, de la Buftea, dupa antrenamentele istovitoare, ce vor urma”, povesteste Corina Bud care este foarte hotarata sa castige trofeul visurilor pentru partenerul sau Edy.

Am o pereche foarte interesanta, doi artisti adevarati, cu un foarte dezvoltat simt al esteticului si al frumosului, dar si doi oameni extrem de muncitori si ambitiosi. Au o determinare cum rar am observat la vedete/concurenti de-a lungul sezoanelor si sper ca acest aspect sa fie un „plus” foarte mare pentru echipa”, spune coregraful Bogdan Boanta despre Corina Bud si Eduard Vasile, elevii sai carora le-a pregatit pentru urmatoarele luni munca, munca si iar munca.

“Va fi un mare „balamuc” in creierii coregrafilor”, spune coregraful perechii Lavinia si Decebal Negoita, Lilian Caraus despre regula noului sezon “Dansez pentru tine” care prevede ca unul dintre cele doua stiluri ale fiecare editii sa fie tras la sorti.

“Vom fi tot timpul in presiune rugandu-l pe Domnul sa ne dea un dans la care ne pricepem mai bine. Mi se pare interesant sa nu stii ce te asteapta”, spune coregraful care marturiseste ca asa cum este normal la inceput de drum “perechea sa se descurca extraordinar de “incurcat”, insa este convins ca cine munceste, la duel nu paseste.

Coregraful care nu concepe antrenamente la “Dansez pentru tine” fara febra musculara si stres a reusit sa-si cucereasca elevii cu accentual lui moldovenesc, cu umorul si cu bunul lui simt. Pentru ca nu poate sa rosteasca repede numele romanesti, Lilian i-a poreclit pe Lavinia si Decebal, Lav, care inseamna leoaica in limba rusa si Zecebal ca sa aiba noroc numai de 10 in concursul care va incepe peste o saptamana, la Pro Tv.

Lavinia a aflat de la Lilian de un tic pe care il are si care ar putea-o ajuta pe viitor in competitie.

“Lilian imi atrage atentia asupra unui tic de-al meu. Atunci cand am emotii si ma concentrez imi musc buzele, ceea ce spune el ca este sexy, insa ar trebui folosit doar la tango”, povesteste artista.

“Sper sa ajung si eu sa zburd ca o caprioara pe ringul de dans” a spus Corina Caragea dupa ce si-a cunoscut coregrafa, pe Caprioara care printre altele are ambitia de a o face pe prezentatoarea Stirilor Pro Tv din sport sa faca spagatul, desi ea este abia la inceput in domeniul dansului.

Caprioara vrea sa fac spagatul, iar eu nu sunt nici pe aproape…in plus, in loc de piruete, eu “ma invart ca o clatita”, imi spunea ea mereu”, povesteste razand Corina.

Atat Corina, cat si Stefan se descurca bine, pentru ca sunt ambitiosi si dornici sa invete. Tind sa cred ca nu au puncte slabe, ci doar lipsa experientei isi spune uneori cuvantul. Ceea ce ii va ajuta mult este perfectionismul de care dau dovada si dorinta de a ajunge cat mai sus si de a indeplini visul lui Stefan”, povesteste Caprioara care si-a pregatit elevii sa infrunte febra musculara si stressul.

Anti-febra musculara le recomand aspirina efervescenta si bai fierbinti cu sare, iar anti-stres, sa se deconecteze, sa manance mancarea preferata, sa faca masaj de relaxare si in genereal ceea ce le face placere”, povesteste delicata coregrafa.

Despre coregrafa sa, Doina Botis, Augustin Viziru spune ca nu l-a pus pe ganduri, ci l-a pus la treaba.

“Lucram cu drag si spor pentru Aurora si popor”, glumeste actorul din serialul “Iubire si onoare”, de la Acasa Tv. Calma, intelegatoare, rabdatoare, dar si plina de tact, Doina Botis a reusit sa-si cucereasca inca de la prima ora de antrenamente elevii.

“Stiam de la colegii mei Razvan Fodor si Radu Valcan ca Doina este o femeie extraordinara, dar acum m-am convins pe pielea mea”, spune actorul.

“Augustin nu a dansat în viața lui, dar...nu am cuvinte să spun cât de mult se străduiește să recupereze acest lucru. Aurora este foarte, foarte sensibilă și foarte muncitoare și mai ales dornică să danseze”, spune coregrafa Doina Botis care considera ca pastila antistress pentru perechea ei va fi chiar ea. Regula cu tragerea la sorti a stilurilor de dans nu ii va usura munca de coregraf, insa considera ca le va complica mult misiunea membrilor juriului care nu vor mai putea face comparatii intre perechi si vor avea de notat de la reggaeton pana la vals.

Am simtit ca ne cunoastem de o viata si am stat de vorba ore intregi ca doua prietene”, a povestit Roxana Ionescu despre prima intalnire cu coregrafa sa Andra Gheorghe, poreclita de colegii ei Cocuta.

In fiecare zi, dupa repetitiile lungi care ajung si la 10 ore, Roxana si Andra mai stau cateva zeci de minute bune de vorba de parca nu s-ar mai fi vazut de mult. Pe langa asta, Roxana ii apreciaza coregrafei sale dinamismul, creativitatea, metoda de lucru, dar si rezultatele pe care le-a avut pana acum cu perechile antrenate, mai ales cu Catalin Morosanu si Magda care au castigat trofeul visurilor in trecut.

“Am o pereche minunata din toate punctele de vedere, danseaza foarte bine, sunt frumosi si niste oameni deosebiti cu care m-am imprietenit din prima clipa. Punctul forte al perechii mele este dansul, Stefan a facut dans sportiv, deci are un atu puternic, iar Roxana a facut dans modern si se descurca foarte bine”, povesteste Cocuta cu mandrie despre elevii sai pe care ii lauda un “bravo” firav ca sa nu se umfle in pene si ii pedeseste cand gresesc scotand din program pauzele si repetand la infinit coregrafia.

Victoria Bucun isi iubeste perechea pe care o antreneaza, Costin Sforaru si Madalina, si nu ii vede niciun defect. Stie ca este o competitie grea in care ii va chinui pe cei doi, insa are incredere in ei si in forta concursului.

Intri in viteza „Dansez pentru tine” si te opresti la final. Si atat, n-ai incotro. Nu ai timp sa te gandesti la dureri, la febra musculara, la stres”, avertizeaza Vica care a facut de-a lungul sezoanelor trecute de “Dansez pentru tine” coregrafii pline de poezie si sensibilitate.

Vica este o persoana minunata si ma bucur atat de mult ca lucram cu ea. Are multa rabdare cu noi si ne incurajeaza mereu”, spune plin de afectiune actorul din Mostenirea, Costin Sforaru.

La repetitiile noastre se rade foarte mult, multumita lui Cove care este un om extrem de comic si pozitiv”, spune coregrafa Daniela Serafimovici, poreclita si Furnica.

Printre glume, bancuri si hohote, Cove si Claudia sunt nevoiti sa asculte indicatiile pretioase ale Furnicai si sa nu greseasca nici cel mai mic pas, pentru ca altfel ea scoate la inaintare pedeapsa preferata: sa repete coregrafia de la inceput.

Daca Claudia este sportiva si nu simte nicio durere musculara, Cove nu-si lasa febra musculara sa-i invinga umorul si optimismul, asa ca din doua-trei zambete, face sa dispara orice durere.

Citeste si:

Anotimpurile se modifica. Primavara s-a dereglat de la incalzirea globala

Laptopuri mai ieftine ca ciocolata. Afla cum va arata lumea peste 40 de ani

Articol recomandat de sport.ro
NEWS ALERT Veste uriașă pentru Simona Halep!
NEWS ALERT Veste uriașă pentru Simona Halep!
Citește și...
Afla ce vedete se intrec pe ringul de dans in noul sezon Dansez pentru tine
Afla ce vedete se intrec pe ringul de dans in noul sezon Dansez pentru tine

De la jumatatea lunii aprilie, la Pro Tv, va incepe cea de-a unsprezecea confuntare a visurilor in ringul de la “Dansez pentru tine”. Distributia de vedete din noul sezon abunda de sex-appeal, creativitate, talent si daruire.

Recomandări
Întâlnire de taină la Damasc. Presa din Siria: Șeful Serviciului Secret din România, față în față cu Bashar al-Assad
Întâlnire de taină la Damasc. Presa din Siria: Șeful Serviciului Secret din România, față în față cu Bashar al-Assad

Un diplomat european a dezvăluit, miercuri, pentru Syria TV, că Serviciului Secret din România a vizitat Siria și s-a întâlnit cu președintele Bashar al-Assad și cu directorul serviciilor de informații siriene, Hossam Luke.

Tehnologia care poate apăra România în cazul unui atac cu rachete balistice. A fost testată cu succes de Israel și SUA
Tehnologia care poate apăra România în cazul unui atac cu rachete balistice. A fost testată cu succes de Israel și SUA

Israelul și Statele Unite au folosit pentru prima oară într-o situație reală interceptoarele de rachete balistice împotriva proiectilelor lansate de Iran.

România, mamă vitregă pentru elevi. „Masa caldă” e, de fapt, rece în peste 60% din cazuri. Nu toți copiii o primesc
România, mamă vitregă pentru elevi. „Masa caldă” e, de fapt, rece în peste 60% din cazuri. Nu toți copiii o primesc

"Masa caldă" în școli este în peste 60% din cazuri un sendviș sau un pachet cu hrană rece. Programul național funcționează doar într-o treime dintre școlile alese de Ministerul Educației, care dă vina pe incompetența autorităților locale.