Pericol sau minune in trafic?! Johannes conduce legat la ochi, la ”I.Real”

Johannes

Dupa ce a fost calcat la propriu de un buldozer de 15 tone, dupa ce a iesit dintr-un sicriu ingropat la doi metri in pamant, dupa ce a provocat legile naturii mergand pe apa, Johannes se intoarce la Pro Tv cu un nou numar incredibil.

Pe 12 mai, de la ora 20.30, chiar inainte de Finala Europa League transmisa de Pro TV, Johannes va impinge din nou limitele realului intr-un numar extrem, care ii va tine cu sufletul la gura pe telespectatori. El va conduce o masina legat la ochi, pe un drum inchis, fara sa vada absolut nimic, bazandu-se doar pe abilitatile sale de magician si indicatiile co-pilotului sau, vedeta ”Pro Motor” Roxana Ciuhulescu.

In premiera pentru Romania, Johannes isi pune din nou viata in pericol intr-un numar incredibil, in care va conduce legat la ochi, pe un drum extrem de periculos si cu multe curbe. ”Pentru prima data in Romania am condus o masina (un bolid) legat la ochi, pe un drum dificil intr-o zona muntoasa. Va rog sa nu incercati asa ceva acasa, mai ales daca nu aveti muntele vostru. Acum serios, e vorba de foarte mult antrenament si un echilibru psiho-mental foarte bun”, povesteste Johannes.

Despre riscurile mari pe care un astfel de numar le presupune, Johannes spune ca totul consta in potentialul imens cu care oamenii sunt inzestrati si un bun control psihic. ”Vorbind despre riscuri, ele au fost foarte mari. In primul rand era vorba despre viata mea si a Roxanei Ciuhulescu. Puteam deveni infirmi pe viata sau puteam sa ne incheiem socotelile lumesti si spun asta pentru ca am mers foarte repede prin acele serpentine, la marginea carora se cascau niste rape destul de adanci, si la un moment dat am trecut chiar si pe langa un baraj. Am ales un drum inchis circulatiei publice tocmai pentru a nu pune in pericol si viata altor oameni care ar fi putut trece pe acolo”, povesteste Johannes. ”In astfel de momnete este bine sa suprimi orice gand negativ si sa intri in zona constiintei cu care noi oamenii putem face lucruri cu adevarat demne de a purta numele de magie”, mai crede acesta.

Despre partenerea sa de cursa, Roxana Ciuhulescu, Johannes povesteste ca initial aceasta nu l-a crezut ca va conduce de-a binelea, pe sosea, legat la ochi. ”M-am legat la ochi in fata ei cu banda adeziva, peste care am pus o bucata de material negru, apoi iar banda adeziva, apoi o masca din metal si iar banda, si tot asa pana cand cred ca a fost mai mult decat convinsa ca nu glumesc si am tasnit in tromba cu tot cu ea”, isi aminteste magicianul ”I.Real”.

Citește și
Johannes
Johannes a mers pe apa la ”I.Real”! Vezi video!
Judecătoarea, către mama Robertei, tânăra moartă la 2 Mai: „Ați fost la înmormântarea acesteia?”

La randul ei, Roxana Ciuhulescu isi aminteste ca a sosit la locul filmarii, destul de sceptica, pentru a vedea cum conduce magicianul o masina, legat la ochi. ”Intai i-am controlat bine banda izolatoare pe care o avea aplicata pe ochi, apoi masca de pusa deasupra, urmata de inca un strat de banda izolatoare si, daca nu era cumva suficient, cagula de pe cap. I-am cercetat apoi urechile sa vad daca nu cumva are vreo casca in care cineva sa ii sufle cum sa conduca masina. In fine, totul era real, asa ca m-am urcat in masina si noroc ca mi-am pus centura de siguranta, pentru ca magicianul nostru a calcat pedala de acceleratie la podea”, isi aminteste Roxana. Vedeta ”Pro Motor” a fost de-a dreptul uimita sa vada ca Johannes poate sa conduca, in viteza, legat la ochi. ”Johannes a inceput sa strige la mine daca e pe drumul cel bun, daca urmeaza vreo curba, iar eu am inceput sa-i dau indicatii. Aveam ochii cat cepele, nu mai stiam de ce sa ma agat si ma rugam sa nu ne izbim de parapeti. A fost o nebunie curata! Mainile si vocea imi tremurau, eram pe punctul de a apuca volanul, dar intr-un final a oprit. Am avut nevoie de cateva minute sa-mi revin, nu ma mai tineau picioarele”, povesteste Roxana. Intrebata ce impresie i-a lasat toata aceasta experienta, Roxana Ciuhulescu spune ca Johannes a reusit sa o faca sa treaca prin stari aproape nebunesti: ”Nu credeam ca voi mai trai o asemenea experienta in afara raliurilor. Au trecut aproape doi ani de cand am uitat de viteza, risc, cai putere si adrenalina. Johannes mi-a facut-o, m-a ademenit cu o magie, la propriu vorbind. Desigur, imi era dator de cand a filmat la ProMotor si... mi-a platit-o!”.

Cum va decurge toata cursa, dar si ce reactii spectaculoase a stranit numarul lui Johannes, telespectatorii Pro Tv vor vedea miercuri seara de la 20.30 la Pro TV. In aceeasi editie, Johannes va face numere incredibile de magie si cu DJ-ul ProFM George Vintila, Alex Velea si Smiley, care vor fi din nou uluiti de trucurile incredibile ce se vor desfasura sub ochii lor. ”George, Smiley si Alex vor fi mai haiosi ca niciodata, absorbiti complet de niste trucuri care depasesc granita realitatii. Veti vedea totul miercuri seara intr-o noua emisiune ”I.Real” la Pro TV”, a incheiat Johannes.

Articol recomandat de sport.ro
FOTO A apărut îmbrăcată așa pe stadion, iar fanii au reacționat imediat
FOTO A apărut îmbrăcată așa pe stadion, iar fanii au reacționat imediat
Citește și...
Scamatorii cu Johannes si cai putere la Pro Motor!
Scamatorii cu Johannes si cai putere la Pro Motor!

Dupa ce in emisiunile “I.Real” de la a “calcat” apa si a stat ingropat la cativa metri sub pamant cel mai tare iluzionist roman, Johannes, vine sambata la pranz la ProMotor.

Johannes a mers pe apa la ”I.Real”! Vezi video!
Johannes a mers pe apa la ”I.Real”! Vezi video!

Dupa ce s-a lasat ingropat de viu, la doi metri sub pamant, dar si calcat de un buldozer de 15 tone, Johannes a uimit din nou!

Intalnire... magica: Alice si Johannes
Intalnire... magica: Alice si Johannes

Prima intalnire dintre "sfioasa" Alice si magicianul Johannes s-a lasat cu... monede.

Recomandări
Cele mai ciudate partide de la alegerile europarlamentare: „Partidul câinelui cu două cozi” ori al „găinii malefice”
Cele mai ciudate partide de la alegerile europarlamentare: „Partidul câinelui cu două cozi” ori al „găinii malefice”

Cele mai ciudate partide candidează, prin reprezentanții lor la alegerile Europarlamentare. Fie că se numesc „Partidul câinelui cu două cozi” ori al „găinii malefice” vor să atragă atenția prin umor asupra unor mesaje cât se poate de serioase.

SUA au aprobat vânzarea de rachete AIM-9X Sidewinder Block II către România. Proiectilele vor înarma aeronavele F-16 Falcon
SUA au aprobat vânzarea de rachete AIM-9X Sidewinder Block II către România. Proiectilele vor înarma aeronavele F-16 Falcon

SUA au aprobat vânzarea de rachete AIM-9X Sidewinder Block II către România, evaluate la aproximativ 70 de milioane de dolari. Achiziţia va asigura înzestrarea aeronavelor multirol F-16 Fighting Falcon ale Forţelor Aeriene Române.

Cum pot fi integrate în muncă persoanele vulnerabile. „Suntem într-un paradox, avem două milioane de oameni inactivi”
Cum pot fi integrate în muncă persoanele vulnerabile. „Suntem într-un paradox, avem două milioane de oameni inactivi”

România trăiește un paradox al forței de muncă, în care sunt două milioane de persoane inactive, deși cererea, din partea angajatorilor, este foarte mare.