Paula Seling i-a provocat fisura de piramida nazala partenerului sau

×
Codul embed a fost copiat

Paula Seling si partenerul ei, Tudor, au avut parte zilele trecute de un incident in timpul repetitiilor de salsa pentru cea de-a doua editie din acest sezon a emisiunii “Dansez pentru tine”.

Intr-o serie de piruete, Paula l-a lovit cu cotul direct in nas pe partenerul ei de la Dansez pentru tine, Tudor. “Accidentul s-a intamplat seara, in jurul orei 20.00, in timp ce repetam. Intr-un sir de piruete, m-am deplasat insuficient si l-am atins pe Tudor cu cotul. Mi-a fost cumplit de teama sa nu se fi intamplat exact ce s-a dovedit la radiografie ca s-a intamplat: fisura a piramidei nazale. Nu-mi vine sa cred ca eu am putut sa ranesc pe cineva atat de rau, mai ales pe Tudor, la care tin atat de mult. Chiar daca el stie ca nu am vrut, ma simt ingrozitor”, povesteste Paula Seling.

Imediat dupa accident, Paula si Tudor au fost impreuna la Spitalul ORL Panduri, iar rezultatul analizelor a venit impreuna cu doua optiuni pentru Tudor. „Daca Tudor se supunea procedurii de redresare a deviatiei cauzate de fisura, nu mai avea cum sa danseze vineri si ar fi iesit din concurs. Tudor a ales sa danseze, iar asta implica o operatie ulterioara care este mult mai grea, mai complexa, cu recuperare de lunga durata... Nu am vrut sa il influentez in niciun fel, eu nu am acest drept, iar decizia lui arata cat de implicat este, cat de tare lupta Tudor pentru visul sau si al mamei lui. E un om deosebit!”, povesteste artista, care recunoaste ca acest accident le-a taiat putin din elanul cu care pornisera in competitie, insa vor merge mai departe cu fruntea sus.

„Repetitiile merg bine, ma doare sufletul cand il vad ca sufera si el incearca sa ascunda asta, sa mearga mai departe, sa ignore durerea. Pe mine ma afecteaza, iar acum mi-e greu sa ma apropii de el, am senzatia ca il pot lovi, din nou, in orice moment...”, marturiseste Paula mai motivata ca niciodata sa lupte pentru implinirea visului lui Tudor.


Vineri seara va fi un spectacol exploziv de salsa, folclor si multe emotii. Primul duel al sezonului va aduce in ring doi barbati sexy alaturi de doua partenere ambitioase. Jorge si Liliana se vor lupta in pasi de cabaret, dans in ploaie si folclor cu Bogdan Vladau si Ana Maria pentru a cuceri inima telespectatorilor si odata cu ea si cat mai multe voturi pentru a ramane in competitie.

Citește și
Jorge si Liliana Mitu
Dansez pentru tine: Jorge si Lili,condamnati la duel, pot fi votati la 1276
Prețul eliberării Alinei Apostol din „gulagul” chinezesc. Fost deținut al regimului de la Beijing: „Cu chinezii trebuie să negociezi direct!”. Răspunsul Ministerului Justiției din România


Liviu Varciu, actorul din serialul “Mostenirea” de la Pro TV, va dansa alaturi de fosta sa iubita, Andreea Popescu sau Pitica, asa cum i se spune dansatoarei din trupa Deliei, pentru a ajuta doi tineri cu dizabilitati locomotorii de la Fundatia Motivation sa-si implineasca visul de a se casatori.


Seara va fi una extrem de pitoreasca, pentru ca in platoul emisiunii vor bate din cizme si opinci cu pinteni 73 de dansatori folclorici in acelasi timp, iar perechile concurente care vor surprinde in direct ocaziile de joc ale romanilor vor fi imbracati in straie populare autentice vechi de 30 pana la 100 de ani.

Adela Popescu, Paula Seling, Nicola, Doinita Oancea, Razvan Fodor si Octavian Strunila vor demonstra ca sunt romani adevarati la proba de folclor, dar ca au si sange latin, la exotica si colorata proba de salsa. Demonstratia de salsa va fi executata la inceputul emisiunii de perechea formata din Petrisor Ruge si Iulia, din baletul emisiunii, coordonat de Edi Stancu.


Pentru perechile de la duel, condamnarea de saptamana trecuta a venit pe nepregatite, insa nu i-a doborat. Ei au repetat mai mult saptamana aceasta si au de gand sa demonstreze ca mai au multe de aratat in ringul visurilor.

Bogdan Vladau lupta pentru Ana Maria Iordan (19 ani, Bucuresti) care viseaza sa-l poata ajuta pe tatal ei vitreg grav bolnav care s-a sacrificat intotdeauna pentru ca ea sa aiba o viata buna. Povestea Anei-Maria a inceput la varsta de 9 luni cand a fost parasita de tatal biologic, dar a intalnit un tata adevarat. Tatal ei vitreg este cel care i-a fost mereu aproape chiar si in cele mai grele momente din viata ei. A tratat-o mereu ca pe propriul copil. Atunci cand Ana-Maria a fost diagnosticata cu o tumoare la picior si era in pericol sa il piarda, tatal vitreg a sacrificat totul pentru ea. A renuntat la visurile lui, era in stare sa-si vanda si casa pentru ca Ana- Maria sa fie bine. Ana-Maria isi doreste ca tatal ei sa fie mandru de ea, sa fie sprijinul lui, sa-l ajute sa depaseasca problemele de sanatate si sa-i ofere o viata mai buna, pentru ca merita din plin. Telespectatorii care vor sa o sustina pot trimite sms la 1278 cu textul Bogdan sau pot suna la 0900 760 606, iar visul ei va merge mai departe in concurs.


Cantaretul Jorge care joaca rolul lui Romeo in musicalul „Romeo si Julieta” de la Teatrul National de Opereta face pereche cu Liliana Mitu (23 de ani, Constanta) care isi doreste sa-si aduca mama inapoi acasa si sa-si ajute familia sa aiba o viata mai buna, chiar daca ea de multe ori s-a simtit parasita de toti. Liliana a dus o viata plina de greutati pe care le-a depasit mai mult singura. La o varsta destul de frageda, Liliana a fost abuzata sexual de varul ei. Nici acasa nu era mai bine, pentru ca tatal ei era foarte agresiv. Din cauza tatalui au pierdut si casa in care locuiau si au fost nevoiti sa se mute la bunici. Parintii Lilianei au luat calea strainatatii, dar fiecare cu drumul lui. Mai tarziu a plecat si fratele ei, astfel ca Liliana a ramas singura la bunicii ei. Nu s-a dat batuta nicio clipa. A avut grija de bunici si a facut si o facultate pe care a terminat-o cu nota maxima. De curand, bunicii au dat-o afara din casa lor in urma unor neintelegeri cu mama ei. Desi de multe ori Liliana s-a simtit parasita, ea isi doreste sa danseze pentru familia ei, sa le ofere o viata mai buna. Cei care isi doresc ca Jorge si Liliana sa mearga mai departe in concurs pot trimite sms la 1278 cu textul Jorge sau pot suna la 0900 760 606.
 
Articol recomandat de sport.ro
Starul din Premier League care le-a lăsat însărcinate pe soție și pe amantă în aceeași perioadă a devenit tată pentru a șasea oară
Starul din Premier League care le-a lăsat însărcinate pe soție și pe amantă în aceeași perioadă a devenit tată pentru a șasea oară
Citește și...
73 de dansatori vor umple platoul emisiunii “Dansez pentru tine”
73 de dansatori vor umple platoul emisiunii “Dansez pentru tine”

Vineri seara, de la 20.30, “Dansez pentru tine” va mai avea parte de o premiera in istoria sa, iar ringul de dans va parea pentru prima data neincapator.

Dansez pentru tine: Jorge si Lili,condamnati la duel, pot fi votati la 1276
Dansez pentru tine: Jorge si Lili,condamnati la duel, pot fi votati la 1276

Duelul este doar un hop, nicidecum un capat de drum. Asa privesc Jorge si Lili, confruntarea de vineri seara, de la "Dansez pentru tine". Cu ambitie, cei doi pregatesc un dans in ploaie spectaculos, dar si o batuta populara de nota 10.

Adela Popescu si-a dezgolit sanii la Dansez pentru tine
Adela Popescu si-a dezgolit sanii la Dansez pentru tine

Adela Popescu cu siguranta nu va uita dansul in ploaie atat pentru rezultatele frumoase pe care le-a obtinut, adica 10 pe linie, cat si pentru ca fara sa vrea si-a aratat sanul in direct la Pro Tv.

Recomandări
Ministrul Sănătății anunță că se lucrează la o strategie care să limiteze trimiterea pacienţilor de la stat la privat
Ministrul Sănătății anunță că se lucrează la o strategie care să limiteze trimiterea pacienţilor de la stat la privat

Alexandru Rafila, a declarat joi, în contextul acuzaţiilor care i se aduc medicului Cătălin Cîrstoiu, că ar trebui făcută o declaraţie pe proprie răspundere a medicilor care lucrează în instituţiile publice, că nu direcţionează pacienţi la privat.

Percheziții ale Parchetului European la instituții publice din Botoșani privind o fraudă de 160.000 € care implică fonduri UE
Percheziții ale Parchetului European la instituții publice din Botoșani privind o fraudă de 160.000 € care implică fonduri UE

Parchetul European (EPPO) din Cluj-Napoca şi (România) efectuează astăzi percheziţii în mai multe locaţii.

Românii blocați în Dubai din cauza inundațiilor, supărați pe autoritățile române: Niciun receptor ridicat, nu au făcut nimic
Românii blocați în Dubai din cauza inundațiilor, supărați pe autoritățile române: Niciun receptor ridicat, nu au făcut nimic

236 de români blocați de aproape două zile pe Aerportul din Dubai lovit crunt de inundații au revenit joi dimineață în țară.