Patrick Swayze, la capat de drum!

Ultima actualizare: 03-11-2012 11:13
Patrick Swayze

Lupta actorului cu boala a luat sfarsit. In urma cu doua saptamani, Patrick Swayze a parasit spitalul din Beverly Hills si s-a retras in casa din Los Angeles, locul in care doreste sa-ti petreaca ultimele zile de viata.

Patrick Swayze are in permanenta nevoie de asistenta medicala. Din cauza starii sale de sanatate, care s-a inrautatit considerabil, actorul nu va mai putea sa-si viziteze ferma din New Mexico, la care tinea atat de mult.

In perioada in care a stat in spitalul din Beverly Hills, ar fi suferit un preinfarct si o infectie intestinala severa. Tratamentul de ultima generatie cu Cyberknife a dat rezultate, insa organismul slabit al actorului a cedat.

Functiile organismului lui Patrick par sa se inchida de tot. Abia mai poate vorbi. Cu o ultima fortare, a rugat-o pe sotia lui Lisa sa il ia din spital si sa il duca acasa. A obosit sa mai lupte. Nu vrea sa mai auda de spital pentru ca il ingrozeste gandul ca nu va mai iesi viu de acolo. A cazut fizic, dar si psihic. Nu se mai poate deplasa decat în scaunul cu rotile. Din fericire a trecut cu bine peste preinfarct, iar infectia intestinala a fost vindecata cu antibiotice”, a declarat o sursa.

Portret: Supravietuitorul Patrick Swayze!

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO