Monica Columbeanu si Andrei lupta pentru a ramane in competitia visurilor!


Ultimul update: Marti 05 Iunie 2012 08:05
Data publicarii: Miercuri 11 Noiembrie 2009 00:00
Categorie: Stiri Mondene

Au fost mereu la un pas de a intra in duel, dar pana la emisiunea cu numarul trei, au reusit sa scape. Din neatentie insa, Monica Columbeanu si Andrei, partenerul sau de la "Dansez pentru tine", au mai putine sanse sa-si implineasca visul.

 

De aceea, pana la marea confruntare nu pierd nicio secunda in afara salii de repetitie.

Au uitat de micile animozitati si sunt mai uniti pentru implinirea unui vis. Monica si Andrei spera ca publicul sa fie de partea lor acum, in aceasta incercare, dar nu se culca pe o ureche si se bazeaza si pe multa munca.

"Saptamana acesta suntem mai pregatiti ca niciodata. Avem doua coregrafii gata deja pe care le repetam. Suntem din pacate intr-un moment critic, daca nu reusim sa facem o figura buna vineri, s-ar putea sa iesim din competitie si nu vrem sa se intample acest lucru", spune Monica Columbeanu.

Se imbarbateaza unul pe celalat si gandesc pozitiv! Iar cei de acasa au un rol foarte important ca Andrei si Monica sa faca fata orelor de repetitii, presiunii duelului dar si durerilor.

"Mama este cel mai bun prieten si vorbesc cu ea zilnic, ma incurajaza si imi da putere. Faptul ca am ajuns aici ne determina mai mult sa muncim si suntem mai motivati sa trecem de acest duel. Am pregatit sabiile", marturiseste Andrei.

Cei doi trebuie sa danseze impecabil cele doua stiluri ale editiei trecute: cha cha si popular, dar si un dans tiganesc de exceptie. Daca vreti ca cei doi sa ramana in competitie ii puteti vota printr-un sms la numarul 1276.

VIDEO PROTVPLUS.RO