"Mic tratat pentru generatia tatuaj” la Parte de carte!
"Bun venit in generatia tatuaj!” Indemnul desprins din paginile cartii Adevarata enciclopedie a prezentului. Mic tratat pentru generatia tatuaj semnata de Oliver Kuhn, Alexandra Reinwarth si Awel Frohlich si publicata de editura Nemira.
Este o invitatie adresata telespectatorilor emisiunii Parte de carte, difuzata duminica, 30 noiembrie, incepand cu ora 10:00, de a analiza miturile generatiei actuale.
Dorina Tudor, specialist in comunicare si Cristian Crisbasan, artist vizual si scriitor, invitatii lui Cristian Tabara in aceasta editie a emisiunii Parte de carte, vor accepta provocarea de a dezbate teme legate de miturile false, dar si de eroii croiti de cultura pop ”dupa chipul si asemanarea” ”generatiei i-pod”.
Alegeri 2024
07:17
Ghidul alegătorilor români din diaspora. 950 de secţii organizate în străinătate sau prin corespondenţă
07:13
LIVE TEXT Alegeri prezidențiale 2024 | A început votul în diaspora. Câți români au votat până acum. Harta secțiilor de votare
06:56
Alegeri prezidențiale 2024. A început votul în diaspora. Țara în care a fost deschisă prima secție
21:26
Nicuşor Dan: Votul meu în primul tur va fi pentru Nicolae Ciucă sau Elena Lasconi
In cea de-a doua parte a emisiunii Parte de carte, Cristian Juncu, director executiv al Asociatiei Editorilor din Romania si Bogdan Naumovici, director de creatie la 23 Communications Ideas, invitatii lui Cristian Tabara, vor analiza noile tendinte in cultura romaneasca.
Cum se vinde, care sunt strategiile de marketing adoptate, cat sunt dispuse editurile sa cheltuiasca si care este echivalentul acestor situatii pe plan occidental sunt cateva dintre intrebarile la care vor raspunde invitatii lui Cristian Tabara.
Editia din acest an a Targului de Carte Gaudeamus, care s-a incheiat in urma cu o saptamana, a inregistrat atat un record de vizitatori, cat si unul de carti vandute.
In editia din 30 noiembrie a emisiunii Parte de carte, telespectatorii Pro Tv pot afla care au fost cele mai importante titluri lansate, dar si care au fost scriitorii-vedeta, pe care au mizat editurile, in acest an.
Reportajul emisiunii va aduce in atentia telespectatorilor opere deja consacrate, cum este Istoria critica a literaturii romane. Cinci secole de literatura a lui Nicolae Manolescu, dar si romane ale unor debutanti, precum Simfonia lupului semnata de Marius Daniel Popescu, ce a atras deja atentia criticilor din strainatate.
Controversatii autori Lynn Picknett si Clive Prince revin si in acest an cu un volum provocator, Mastile lui Hristos, in care ataca sistemul traditional de gandire al crestinismului.