Lumea artistilor, in doliu! Toti actorii il plang pe Jean Constantin

Ultima actualizare: 29-10-2012 03:59
Jean Constantin

Disparitia lui Jean Constantin a indoliat o tara intreaga, dar cei mai afectati sunt actorii si artistele care l-au cunoscut si au lucrat alaturi de el.

Jean Constantin a murit, iar acest lucru a mahnit toti actorii din Romania. Marii artisti care au lucrat alaturi de “Ismail” si-au adus minte la Povestiri Adevarate cat de frumos era sa il ai in preajma pe Jean Constantin. Rand pe rand, Carmen Tanase, Alexandru Arsinel, Florin Zamfirescu si Ion Dichiseanu l-au omagiat pe cel care a facut generatii intregi sa zambeasca.

Practic, nu a existat niciun actor care sa nu fi avut o amintire frumoasa si duioasa legata de „Limba”. Cristina Stamate, Valentin Teodosiu si Stela Popescu au tinut sa aduca si ei un mic oamgiu lui Jean Constantin la "Povestiri adevarate".

In ultimul an, Jean Constantin isi interpretase propriul rol in filmul lui Sergiu Nicolaescu – Poker. Actorul se dedicase insa si proiectelor de televiziune. In telenovela de la Acasa Tv – Regina, Jean Constantin facuse un rol magistral alaturi de alti colegi ai sai.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO