Giulia si Andrei vor neaparat sa castige la Dansez pentru tine!


Ultimul update: Duminica 10 Iunie 2012 17:34
Data publicarii: Miercuri 26 Noiembrie 2008 00:00
Categorie: Stiri Mondene

Dupa ce au luat 10 pe linie, si au fost des, in fruntea clasamentului, Giulia si Andrei s-au incurcat tocmai la final.

Vineri, in ultima editie Dansez pentru tine cei doi vor intra in ring, pentru duel. Nu au emotii, ba din contra sunt mai ambitiosi ca niciodata, si s-au hotarat sa castige concursul.

Andrei si mama lui, au mare nevoie de o casa.Au trecut prin sapte editii de foc. Au gresit si au fost taxati, dar au cules si roadele muncii lor cand au primit note de 10. Chiar daca acum, pe ultima suta de metri au intrat la duel, Giulia si Andrei sunt parca mai ambitiosi ca niciodata.

"Parca am avut o putere de munca mai mare ca pana acum si vointa mai mare. In clipa in care i-am promis lui Andrei ca o sa fac tot ce imi sta in putere pentru el, vinerea asta vreau sa fie cum ne dorim, cred ca cel mai frumos cadou pe care pot sa il fac lui Andrei e sa aiba casa lui", a declarat Giulia.  

Andrei stie ca acum sansele lor sunt egale cu ale celorlalte doua perechi ramase in concurs. Orice ar decide insa telespectatorii, el isi va aminti mereu de experienta Dansez pentru tine.

"Tot ce s-a intamplat aici a fost minunat din toate punctele de vedere, ma simt foarte norocos ca am trecut de preselectie si ca am ajuns pana in finala. Am asteptari mari este o sansa unica si chiar imi dau seama cat de important este sa ma concentrez acolo si sa gasesc resursele necesare", a declarat Andrei.

Cei doi au de pregatit pentru vineri opt stiluri de dans. Si asta nu e tot, Lili Sandu va dansa si ea: "Imi voi face aparitia si eu in ringul de la Dansez. Vom dansa free style si speram sa fie o surpriza placuta care sa ne duca in finala si sa ne bucuram alaturi de mama lui Andrei".

Daca vreti ca visul lui Andrei sa se implineasca puteti sa il votati printr-un sms la 1776.

VIDEO PROTVPLUS.RO