Gina Pistol, eliminata de la "Dansez pentru tine"

Dată publicare: 22-11-2008 00:00
Dată actualizare: 29-10-2012 09:31


La Dansez pentru tine au mai ramas doar trei visuri in competitie, dupa ce Gina si Vladimir au fost eliminati. Concurentii au lasat sa se vada oboseala adunata in ultimele saptamani, iar notele nu au mai fost cele asteptate.

Alina si Denis s-au clasat pe primul loc in marea finala, asa ca la duelul de saptamina viitoare ii vom vedea pe Luciana cu Pavel Bartos si Giulia cu Andrei. Gina a crezut cu toata puterea in visul lui Vova, pana in ultima clipa. Norocul insa n-a fost de partea lor. Gina si Vladimir au ratat marea finala.

Alina si Denis au trecut de la duel, direct pe primul loc in finala. Oboseala se vede pe ring din ce in ce mai mult. Giulia si Luciana au avut nevoie de perfuzii inainte de a dansa. In final, dupa ce toata seara au fost pe primul loc Pavel Bartos si Luciana au fost condamnati la duel impreuna cu Giulia si Andrei.

Saptamana viitoare va avea loc marea finala. Cand toate cele trei perechi se vor intrece in pasi de dans pentru marele premiu de 60.000 de euro. Ele trebuie sa pregateasca dansuri de samba, improvizatie, freestyle si musical. Se anunta o lupta extrem de stransa, mai ales ca toti sunt foarte buni si cred cu tarie in visurile lor.

Sursa: Pro TV


VIDEO PROTVPLUS.RO