Dustin Hoffman a luat 7, 5 milioane de dolari pentru cinci zile de munca

Ultima actualizare: 24-10-2012 21:37
Dustin Hoffman

Pentru cinci zile de munca pe platourile de filmare ale peliculei “Little Fockers”, Dustin Hoffman ar fi fost platit cu 7, 5 milioane de dolari.

Actorul, castigator al unui premiu Oscar, si-a negociat onorariul imediat dupa ce a fost rugat sa refilmeze cateva din scenele mai vechi din celelalte doua filme ale seriei.

Hoffman nu face parte din distributia celei de-a treia pelicule, “Little Fockers".

“S-a decis in ultimul minut sa fie refilmate niste scene, iar personajul lui Hoffman trebuia sa apara in ele. Initial nu s-a ajuns la nicio intelegere cu Hoffman, asa ca in cele din urma actorul a putut sa-si decida singur pretul – 7, 5 milioane de dolari pentru cinci zile de munca”, a declarat o sursa.

Cele mai bine platite personaje din film au fost cele interpretate de Robert De Niro si Ben Stiller, acestia au luat 20 de milioane de dolari. Owen Wilson si Barbara Streisand s-au ales cu 7 milioane de dolari, in timp ce Jessica Alba numai cu 3 milioane.

Purtatorul de cuvant al casei de productie a refuzat sa comenteze zvonul.

"Little Fockers", adica "O familie de cosmar", a reusit sa cucereasca publicul nord-american de sarbatori. Filmul a avut incasari de 34 de milioane de dolari, intr-un singur weekend.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO