Doinita Oancea si Octavian Strunila, jurati de ocazie

Doinita Oancea si Octavian Strunila

Duminica, 5 octombrie, de la 16.30, Doinita Oancea si Octavian Strunila, actori in “Regina”, vor face parte din juriul emisiunii “In al 9-lea cer”.

Cei doi, alaturi de rectorul UNATC Gelu Colceag si profesorul universitar Mircea Gheorghiu, membrii permanenti ai juriului, vor nota prestatia baietilor care vor intra in concurs.

Pentru Doinita Oancea prezenta in emisiune este un vis devenit realitate: ”Sunt un mare fan al emisiunii si mi-am dorit dintotdeauna sa fac parte din juriu. In primul sezon nu am pierdut nici o editie si ma bucur ca m-am intilnit pe platourile de filmare de la Regina cu Simina, Ninel si Cladiu, 3 dintre finalistii din sezonul trecut. Probabil ca, daca nu as fi fost aleasa sa joc rolul Minodorei, as fi fost si eu unul dintre concurenti. O nota mare vor primi de la mine cei care vor sti sa-si stapineasca cel mai bine emotiile.”

Invitat special al emisiunii In al 9-lea cer va fi Marius Nedelcu, ex-Akcent, care va cinta Rain si By myself, 2 piese devenite hituri de pe primul sau album solo.

In cadrul emisiunii va fi aleasa si cea de-a doua semifinalista. Timp de o saptamina telespectatorii vor putea vota concurenta favorita pe site-ul www.acasatv.ro sau vor putea trimite sms la numarul de telefon 1321 cu numele celei pe care o vor in semifinala. Mirela Buhus, Laura Baitoiu si Delia Florea vor afla duminica daca au reusit sa ii convinga pe telespectatori ca sunt viitoarele vedete ACASA.

Citește și
Andra
Andra spune “O-la-la” la Pro Tv
Noi detalii despre cazul care a şocat România. Fetiţa ascunsă în canapea a fost ucisă pentru bijuteriile pe care criminalul le-a furat şi le-a amanetat, ca să joace la pariuri

Alaturi de cele trei fete dar si de baietii care vor intra in concurs vor sta Cabral si Andreea Patrascu, prezentatorii emisiunii, care vor incerca sa ridice moralul concurentilor si ii vor ajuta sa treaca de emotii.

In plus duminica In al 9-lea cer va prezenta o noua poveste impresionanta de viata: cea a lui Adrian Nicut, un baietel de 4 ani pe care viata l-a incercat din greu dar care, prin curajul lui, ne da tuturor o lectie de supravietuire.

Momente emotionante, lacrimi de bucurie sau tristete, toate intr-o editie speciala In al 9-lea cer, duminica, 5 octombrie de la 16.30, ACASA.

Articol recomandat de sport.ro
Duminică seară s-a prăbușit pe gazon, iar luni doctorii i-au anunțat decesul
Duminică seară s-a prăbușit pe gazon, iar luni doctorii i-au anunțat decesul
Citește și...
Doinita Oancea a intrat la Facultatea de Teatru
Doinita Oancea a intrat la Facultatea de Teatru

Doinita Oancea, interpreta personajului Minodora Potcovaru din telenovela Regina difuzata ACASA, de luni pana duminica de la orele 20:30, se numara incepand de saptamana trecuta printre bobocii facultatii de teatru, din cadrul Universitatii Spiru Haret.

Andra spune “O-la-la” la Pro Tv
Andra spune “O-la-la” la Pro Tv

“O-la-la”! Vine Andra la Pro Tv. Din 18 octombrie, in fiecare sambata seara, de la 20.30. Cu cel mai trasnit show de karaoke, muzica live, duete cu vedete şi premii mari pentru cei mai priceputi dintre concurenti.

"Si mama imi zice Marius ex- Akcent!"

Baiat frumos, cu voce aparte si nevoie de independenta, Marius Nedelcu si-a luat cu ceva vreme in urma viata muzicala in maini, dar trecutul inca il apasa.

Recomandări
Israelul a decis să riposteze în forţă împotriva Iranului.
Israelul a decis să riposteze în forţă împotriva Iranului. "Lansarea atâtor rachete şi drone va primi un răspuns"

Cabinetul de război din Israel a luat decizia de a riposta "clar şi puternic" împotriva Iranului pentru atacul cu rachete şi drone de sâmbătă seara, informează postul de televiziune israelian Canal 12, citat de The Times of Israel.

Șeful AIEA, avertisment după atacurile asupra centralei din Zaporojie: „Ne apropiem periculos de un accident nuclear”
Șeful AIEA, avertisment după atacurile asupra centralei din Zaporojie: „Ne apropiem periculos de un accident nuclear”

"Ne apropiem periculos de un accident nuclear" la Zaporojie, a avertizat luni şeful Agenţiei Internaţionale pentru Energie Atomică (AIEA), Rafael Grossi, denunţând recentele atacuri asupra centralei nucleare ucrainene, scrie AFP.

Economia Chinei a crescut în primul trimestru mai rapid decât s-au așteptat analiștii. Toți au crezut că o să scadă
Economia Chinei a crescut în primul trimestru mai rapid decât s-au așteptat analiștii. Toți au crezut că o să scadă

Economia chineză a avut un început de an mai puternic decât s-au așteptat analiștii, chiar dacă criza din sectorul imobiliar s-a adâncit.