CinemaPRO angajeaza maistru cinefil

07-04-2010 00:00


CinemaPRO

Incredibil dar adevarat! Zilele acestea s-au implinit 5 ani de existenta CinemaPRO! 5 ani de premiere de gala cu covor rosu!
5 ani de filme atent alese pentru cinefilii din Romania! 5 ani de glamour!

Ocazie cu care cinefililor le este rasplatita pasiunea pentru filme!

Pana pe 15 mai, spectatorii CinemaPRO sunt invitati sa intre pe www.5ani.cinemapro.ro si sa demonstreze ca sunt niste veritabili cinefili. De la paznic atelier, ucenic, calfa sau sef de echipa si pana la maistru cinefil, e doar un pas... Cei mai activi candidati pot castiga abonamente la film de 5 saptamani, 5 luni sau chiar marele premiu: un abonament de 5 ani la CinemaPRO.

Avand o capacitate de 540 de locuri si o amplasare mai mult decat centrala, cel mai nou si mai modern cinematograf single-screen din Romania, CinemaPRO, este in permanenta ales de distribuitorii de film din Romania pentru organizarea premierelor de gala (cu covor rosu) si a evenimentelor speciale de lansare a filmelor.

In plus, incepand din primavara anului 2009, CinemaPRO, Hollywood Multiplex si Lotus Oradea sunt posesoarele celor mai performante tehnologii digitale: Sony 4K si 3D RealD din lume, tehnologii pe care acestea le-au implementat in premiera mondiala absoluta.

Sursa: CinemaPRO

Tags: cinemapro,

VIDEO PROTVPLUS.RO