Cabral a facut baie in Mediterana, in Israel


Ultimul update: Duminica 15 Aprilie 2012 20:52
Data publicarii: Miercuri 11 Noiembrie 2009 00:00
Categorie: Stiri Mondene
Cabral

Cabral a trait o experienta interesanta in Israel, unde a fost alaturi de echipa ProTV International pentru a prezenta patru spectacole dedicate romanilor stabiliti acolo, eveniment intitulat “Vedete, vedete... in Israel”.


Aflat pentru prima data in Tara Sfanta, vedeta a avut un program incarcat si s-a intalnit cu multi romani care il vad la  “Povestiri de noapte” si in “State de Romania”, ambele productii difuzate si urmarite cu mare interes de telespectatorii din Israel la ProTV International.


Pentru cele patru spectacole, Cabral a ajuns in trei orase diferite, Haifa, Beer Sheva si Tel Aviv. Spectatorii s-au bucurat sa ii vada si sa ii asculte pe artistii Anastasia Lazariuc si Fuego si pe iluzionistul Leonard Iosefini.

Pe langa evenimentele din salile de spectacole, Cabral s-a intalnit si cu o romanca deosebita, Liana Saxone Horodi, pictorita, care in acest an celebreaza, printr-o expozitie deosebita, 50 de ani de cariera. Povestea Lianei Saxone, dar si cele ale sopranei Mirela Gradinaru si actritei Rozina Cambos au reprezentat subiectele reportajelor realizate de echipa ProTv International si vor fi difuzate in cadrul emisiunii “Romani de succes” si in emisiunea “ProTv International Special”, din data de 21 noiembrie, de la orele 17.45, alaturi de imagini din cele patru spectacole.


In putinul timp care i-a ramas liber, vedeta s-a bucurat de cele 30 de grade, a facut baie in Marea Mediterana si a vizitat timp de cateva ore mormintele sfinte de la Ierusalim si Zidul Plangerii, unde a depus un bilet.


"In Romania lasasem ploaie si frig de noiembrie, iar aici am gasit o temperatura foarte placuta. Am ajuns la Marea Mediterana, am facut plaja si am inotat. E adevarat, doar timp de doua ore, dar in noiembrie e ceva”, adauga prezentatorul care a plecat cu greu din Israel.

Sursa: PRO TV INTERNATIONAL

Tags: cabral,

VIDEO PROTVPLUS.RO