Bogdan Vladau are lombosciatica si nu mai are voie sa danseze

Bogdan Vladau si Ana Maria Iordan

Bogdan Vladau a suferit un accident la antrenamente in urma caruia i s-a pus diagnosticul de lombosciatica, iar Nicola a facut o criza biliara din pricina stresului si a repetitiilor pentru duelul care va avea loc vineri la “Dansez pentru tine”.

Bogdan a ales ca continuie lupta in pasi de dans alaturi de partenera lui, Ana Maria, chiar daca medicii care l-au consultat i-au sugerat sa intrerupa antrenamentele si sa stea departe de orice efort din cauza lombosciaticii pe care o are.

Cu dureri mari de spate chiar si atunci cand merge, tratat cu perfuzii si infiltratii impotriva durerilor, Bogdan considera insa ca are un singur tel: visul partenerei lui. “In timpul antrenamentelor, la o priza mai dificila, am simtit brusc o durere groaznica de spate. Am fost la mai multi medici si verdictul a fost unul cam grav: lombosciatica. Unul din medicii care m-au vazut mi-a spus ca-mi sugereaza ca cel mai mare efort pe care il fac sa fie mersul pe jos, insa nu am cum sa fac asta. Am intrat in aceasta lupta pentru Ana Maria si nu as putea sa-mi iert faptul ca acum din cauza unor probleme de sanatate, as parasi ringul de dans. Incerc sa lupt cu mine si cu durerea, iau tratamentele prescrise de medici si sper sa fac fata duelului de vineri.”, a povestit fotomodelul Bogdan Vladau care se simte mai puternic, pentru ca le are alaturi pe Ana Maria si pe coregrafa lor, Furnica.

Chiar daca ar fi trebuit sa stea linistit in pat, Bogdan vine zi de zi la repetitii unde repeta de dimineata si pana tarziu, in noapte fara sa se menajeze foarte mult: “Am mare noroc cu fetele din echipa mea care au grija de mine. Ele isi dau seama ca ma doare, pentru ca uneori mi se taie si respiratia cand calc, insa cand ma uit in ochii Anei Maria imi trece orice durere. Are o privire atat de vie si de expresiva, incat as face orice imi sta in putere pentru a o ajuta sa-si implineasca visul si sa-si ajute tatal bolnav.”, povesteste Bogdan care spera sa aiba telespectatorii alaturi si la acest al doilea duel prin care trece de cand este in competitia visurilor si sa-i voteze pe el si Ana Maria pentru a ramane in concurs la 1276 cu textul “Bogdan”.

Si pentru Nicola saptamana aceasta a fost una foarte grea, cu antrenamente epuizante si multe rugaciuni pentru ca Stefan sa aiba in continuare sansa de a lupta pentru baietelul lui grav bolnav, condamnat sa traiasca o viata in scaun cu rotile. “Nu mi-a placut niciodata sa ma plang, insa noi inainte de intrarea la duel, am avut o saptamana cu adevarat ghinionista. Mai intai ni s-a imbolnavit coregrafa, apoi si eu, si Stefan am avut probleme de sanatate in urma antrenamentelor, el cu genunchiul, eu din cauza stresului si a crizei de timp, cu fierea. Ghinionul a culminat cu defectiunea tehnica din timpul emisiunii de vineri cand din cauza faptului ca nu se auzea bine muzica, am fost nevoiti sa intrerupem coregrafia de Bolywood si sa o luam de la capat.”, povesteste artista care promite sa uite de toate greutatile si sa danseze vineri din tot sufletul cu gandul la baietelul lui Stefan.

Citește și
Dansez pentru tine
"Dansez pentru tine": concurentii se pregatesc de Bollywood si swing
Arma care-i sperie pe ruși ar putea ajunge în Ucraina. Moscova amenință că va extinde „zona-tampon”

Cei trei copii ai Nicolei sunt in fiecare seara de vineri alaturi de mama lor in platoul emisiunii pentru a o sustine in lupta nobila pe care o duce pentru baietelul lui Stefan, iar vinerea aceasta cu atat mai mult, pentru ca este chiar ziua de nastere a Nicolei: “Este foarte important pentru mine ca sunt copiii mei langa mine mereu. Ma ajuta ca stiu ca ei ma inteleg ca in aceasta perioada nu stau foarte mult cu ei si le multumesc ca sunt atat de implicati in aceasta lupta pe care incerc sa o duc eu zi de zi pentru visul lui Stefan. Si prietenii mei sunt mereu langa mine, asa ca suntem multi cei care ne rugam pentru Stefan si familia lui si sper ca si telespectatorii sa ne sustina, pentru ca fiul lui Stefan are nevoie de noi toti.”, spune Nicola.

Stand zi de zi alaturi de Stefan la repetitii, Nicola a simtit cat este de unita familia lui si cat de puternici sunt cu totii in ciuda dramelor cu care-i incearca viata. “Stefan spera intr-o minune, in viata familiei lui este nevoie de o minune. Suferinta fiului sau grav bolnav poate fi alinata printr-o viata mai usoara, mai linistita pe care i-o pot oferi parintii lui. Chiar daca isi traieste viata intr-un scaun cu rotile, el incearca sa-l faca fericit pe tatal lui, ii face surprize, ia calificative bune la scoala, e ambitios si chiar merita tot ajutorul nostru, pentru ca Dumnezeu i-a dat putere sa treaca peste asta, chiar daca este cumplit ce traieste.”, marturiseste artista care abia asteapta sa-i cunoasca personal pe sotia si fiul lui Stefan pe care ii respecta si ii apreciaza enorm pentru puterea lor. Telespectatorii care ii sustin, ii pot salva de la duel trimitand sms la 1276 cu textul “Nicola”.

Articol recomandat de sport.ro
NEWS ALERT E gata! Știm prima echipă promovată matematic în Superliga României
NEWS ALERT E gata! Știm prima echipă promovată matematic în Superliga României
Citește și...
Doinita Oancea a parasit
Doinita Oancea a parasit "Dansez "! Adela Popescu a luat 9 note de 10!

Energia parca nesecata a concurentilor si un stil de dans exotic venit tocmai din India au facut vineri noapte sa erupa un vulcan pe "Ringul visurilor".

"Dansez pentru tine": concurentii se pregatesc de Bollywood si swing

Cand nu esti la duel, totul pare mai simplu, ne-au marturisit concurentii emisiunii "Dansez pentru tine". Au de pregatit doua coregrafii complicate pentru vineri seara, dar nu si-au pierdut simtul umorului si increderea ca pasii nu-i vor trada pe ring.

Paula Seling si Tudor lupta sa treaca de duelul de la
Paula Seling si Tudor lupta sa treaca de duelul de la "Dansez pentru tine"

Paula Seling si Tudor nu cred ca pot avea ghinion de doua ori la rand. Asa ca exerseaza cu fruntea sus si vor sa arate ca merita sa mearga mai departe.

Recomandări
Românii au în conturile personale de pensii din Pilonul 2 o sumă record. Cât primește fiecare în medie
Românii au în conturile personale de pensii din Pilonul 2 o sumă record. Cât primește fiecare în medie

Românii au în conturile personale de pensii Pilon 2 o sumă record. Peste 160.000 de pensii Pilon 2 au fost deja plătite către cei ieșiți din activitate, jumătate din sumă numai anul trecut.

Joe Biden a ajutat în secret Ucraina să se apere de atacurile Rusiei și a trimis rachete ATACMS cu rază lungă de acțiune
Joe Biden a ajutat în secret Ucraina să se apere de atacurile Rusiei și a trimis rachete ATACMS cu rază lungă de acțiune

În ultimele săptămâni, Statele Unite au trimis în secret rachete cu rază lungă de acțiune Ucrainei pentru a fi folosite în lupta împotriva invadatorilor ruși, iar Ucraina le-a folosit deja de două ori.

Cum a fost prinsă că a luat mită doctorița ginecolog din Giurgiu. Banii pe care-i avea în buzunar erau marcați
Cum a fost prinsă că a luat mită doctorița ginecolog din Giurgiu. Banii pe care-i avea în buzunar erau marcați

Este anchetă la Spitalul Județean de Urgență din Giurgiu, după ce un medic ginecolog a fost prins în flagrant în timp ce lua mită pentru o operație de cezariană, acoperită de asigurarea medicală.