Bogdan Albulescu si Alina Grigore joaca prima oara impreuna, in "Aniela"

Bogdan Albulescu, Alina Grigore

Bogdan Albulescu si Alina Grigore, sot si sotie in viaaa reala, sunt fericiti ca acum petrec mai mult timp impreuna, deoarece sunt pentru prima oara si colegi de platou, la primul serial romanesc de epoca, “Aniela”.

“Ne-am bucurat foarte tare cand am primit vestea ca jucam in acelasi serial, pentru ca pana acum noi nu am mai avut ocazia sa colaboram la vreun proiect. Alina e o actrita foarte buna pentru ca am vazut-o jucand si stiu cat de bine si minutios se pregateste pentru fiecare rol. Mai stiu, de asemenea, ca e mult mai ambitioasa decat mine si ca-si ajuta foarte mult partenerii, asa ca ocazia asta o asteptam demult", marturiseste Bogdan Albulescu.

Amandoi sunt convinsi de faptul ca este un mare avantaj faptul ca se cunosc atat de bine si asteapta cu nerabdare primele secvente impreuna. “Am filmat impreuna, dar nu am avut inca o secventa in care sa schimbam si replici. Cred ca va fi un munte de energie in ziua cand vom avea si replici impreuna. Imi aduce multa relaxare in scena faptul ca stiu ca Bogdan e pe undeva pe aproape. Am facut cursurile de calarie impreuna, la fel si vizionatul filmelor. Am vorbit mult despre epoca. E important sa ai cu cine discuta despre asta. Te ajuta faptul ca stii ce intelege si celalalt. La fel ca in casatorie, invatam unul de la altul", spune Alina Grigore.

Alina Grigore este mandra ca ia parte la un asemenea proiect "colosal", dupa cum il numeste actrita si crede in rolul educativ pe care o sa-l aiba serialul "Aniela".

"Cred ca e important ca Romania si, in special, femeile sa cunoasca restrictiile acelor vremuri. Vorbesc aici de lipsa dreptului de a vota, obligatia de a purta corset si maneci lungi sau imposibilitatea de a-ti exprima sentimentele", adauga Alina.

Citește și
Generic Aniela
VIDEO/FOTO: Genericul primului serial de epoca de la Acasa TV, "Aniela"!
Ce arme țineau rușii în depozitul aruncat în aer de dronele ucrainene. Explozia a fost atât de puternică, încât seismografele au înregistrat un cutremur

Actrita o va interpreta pe Ersilia Vulturesco, fiica uneia dintre cele mai bogate familii de la 1900, rol pentru care s-a pregatit temeinic, cu multe luni inainte.

“Ersilia este sensibila la arta, pasionata de muzica si doritoare de iubire. Regizorul mi-a spus inca de la prima discutie ca ea s-a nascut cu bunele maniere in sange. Ersilia este imbibata in parfumul epocii, iar eu sper sa reusesc sa aduc asta pe ecran. Am inceput sa iau lectii de pian si canto cu profesoara Cristina Lazarus din prima zi, am facut cursuri de calarie timp de 6 luni drept pentru care m-am ales si cu o noua pasiune. M-am uitat la filme despre epoca respectiva, am citit carti din epoca despre bunele maniere si atmosfera lumii de atunci. In timpul liber am incercat sa adopt vorbitul si gestica de atunci, am scris caligrafic cu penita. Mi-am indreptat spatele si mersul ca sa fie cat mai apropiat de atitudinea de atunci. Si, bineinteles, peste toate astea au fost si seminariile pe care le-am avut la Buftea cu doamna Georgeta Filitti", adauga vedeta ACASA.

Vineri, la "Povestiri de noapte", de la ora 22.00, ACASA, telespectatorii vor urmari un reportaj cu cei doi actori care vor vorbi despre experienta lor de a juca impreuna.

Articol recomandat de sport.ro
Cum a ajuns Leonard Doroftei să joace în videoclipul trupei BUG Mafia | EXCLUSIV
Cum a ajuns Leonard Doroftei să joace în videoclipul trupei BUG Mafia | EXCLUSIV
Citește și...
50 de persoane fac figuratie de epoca in
50 de persoane fac figuratie de epoca in "Aniela"

Pentru a da culoare si a reproduce exact perioada de la 1900 din primul serial romanesc de epoca, "Aniela", ce va fi difuzat din toamna, ACASA, vor face figuratie speciala 50 de persoane, cu totii alesi in urma castingului.

VIDEO/FOTO: Genericul primului serial de epoca de la Acasa TV,
VIDEO/FOTO: Genericul primului serial de epoca de la Acasa TV, "Aniela"!

Genericul filmat pentru primul serial romanesc de epoca, "Aniela", o productie marca Promance, a avut premiera la "Povestiri de noapte".

Adela Popescu si Diana Dumitrescu poarta botine de la 1900, in
Adela Popescu si Diana Dumitrescu poarta botine de la 1900, in "Aniela"

Adela si Diana s-au declarat indragostite de modelul special al botinelor si vor sa poarte incaltari la fel si in afara platourilor de filmare.

Recomandări
Nicolae Ciucă, absolut convins că intră în turul doi al alegerilor prezidențiale: „Dacă nu ajung? Păi, cum să nu ajung?”
Nicolae Ciucă, absolut convins că intră în turul doi al alegerilor prezidențiale: „Dacă nu ajung? Păi, cum să nu ajung?”

Nicolae Ciucă este absolut convins că va trece de primul tur al alegerilor prezidențiale, unde se va „duela” cu Marcel Ciolacu sau cu Mircea Geoană.

Cine este bărbatul care a pornit incendiul de la Parlament. Reacția lui Nicușor Ocheană când a auzit ce pedeapsă riscă
Cine este bărbatul care a pornit incendiul de la Parlament. Reacția lui Nicușor Ocheană când a auzit ce pedeapsă riscă

Bărbatul care a pus pe jar forțele de securitate pentru că a provocat intenționat un incendiu la Palatul Parlamentului a fost identificat și arestat preventiv pentru 30 de zile.

Avertismentul viitorului comisar pentru Apărare al UE. Când ar putea Putin să fie gata de o confruntare cu Europa
Avertismentul viitorului comisar pentru Apărare al UE. Când ar putea Putin să fie gata de o confruntare cu Europa

Uniunea Europeană trebuie să-şi întărească rapid apărarea, deoarece Rusia ar putea fi pregătită pentru o confruntare în şase până la opt ani, a declarat Andrius Kubilius, desemnat pentru a deveni primul comisar al UE pentru apărare.