"Aniela" se termina cu doua nunti!

Aniela

Primul serial romanesc de epoca, Aniela, ajunge la final. Joi, 22 aprilie, de la ora 20.30, ACASA, Aniela (Adela Popescu) si Radu (Mihai Petre), Niculina (Sabina Posea) si Stere (Bogdan Albulescu) isi implinesc dragostea printr-o casatorie dubla.


Cei patru protagonisti ai primului serial romanesc de epoca au parte de un final fericit al povestii lor de iubire, poveste care a invins orice prejudecati ale vremii.

In Casa Vulturesco, locul unde timp de 10 luni a fost reinviata atmosfera balurilor de la 1900, Adela Popescu (Aniela) si Mihai Petre ( Radu) spun “Da!” in numele personajelor pe care le interpreteaza.

“Pentru mine, secventele de nunta au devenit deja o obisnuinta, in Aniela a fost a cincea nunta la care am imbracat rochia de mireasa. Un moment cu adevarat special a fost dansul dintre Aniela si Radu, in fata tuturor prietenilor. Dansam un vals lent si am avut scurte momente in care m-am privit in ochi cu fiecare dintre colegii mei, tot dansul am fost fericita si am zambit. A fost un final de proiect perfect cu lacrimi, confetti si multa bucurie”, spune Adela Popescu.

Citește și
Aniela
Peste 1.300.000 de romani au urmarit primul episod din Aniela
Cum a ajuns Petre Roman inculpat în Dosarul Mineriadei din 1990: „în subsolul Universității s-au găsit 22 de arme cu glonț; la sediul PNȚCD, substanțe halucinogene și materiale legionare”

Pentru Radu (Mihai Petre) finalul a fost unul cu emotii mari. “Radu o tot asteapta pe Aniela, toata lumea e gata de nunta si ea nu mai vine fapt ce-i cauzeaza mari emotii tanarului ofiter. Am inteles ca nu e simplu sa fii ginere si sa ai o mireasa care se lasa asteptata. La mine la nunta nu a fost chiar asa, Elwira a fost punctuala si eu la fel. Dincolo de asta insa pot spune ca este a doua mea nunta fictiva si totul a fost asa cum mi-am imaginat. Pentru cateva momente am avut impresia ca am calatorit toti in timp si ca suntem in salonul celei mai instarite familii din Bucuresti unde asistam la evenimentul monden al anului”, spune Mihai Petre.

“Rochia de mireasa pe care am purtat-o a fost superba. Oana Manolescu mi-a creat o rochie din satin, in ape, cu aplicatii de dantela si strasuri brodate manual”, marturiseste Adela Popescu.

Iar rochia de mireasa a Sabinei Posea, creatie Florentina Stoenescu, a fost lucrata din duchesse de matase, un material special, brodat manual si a aratat ca o rochie veritabila din perioada “la belle epoque”.

Pe parcursul filmarilor celor doua nunti au existat si multe momente amuzante. Cele doua protagoniste, Adela si Sabina, au repetat de atat de multe ori aruncarea buchetului catre colegele lor Ioana Ginghina, Laura Cosoi si Adina Galupa, incat atunci cand regizorul a strigat “Actiune!” buchetele de flori au trebuit refacute spre disperarea celor responsabili cu recuzita si amuzamentul colegilor de platou.

Pavel Bartos, Razvan Fodor si Alexandru Papadopol au fost pusi toata ziua pe sotii si chiar au improvizat o mica sedinta foto... “In biblioteca lui Iorgu Vulturesco. Asa citim si noi o carte si fumam un trabuc de calitate. Sa nu ne dati de gol ca se supara rau Conu’ Iorgu pe noi”, spune razand Pavel Bartos, interpretul lui Ianos.

Imagini in exclusivitate de la filmarile ultimului episod al serialului de epoca “Aniela” vor fi difuzate joi, 22 aprilie, de la ora 22.30, la “Povestiri de noapte”. In platoul Povestirilor vor fi invitati cei care au dat, timp de 10 luni, viata unor personaje cu parfum de epoca. Adela Popescu, Nicoleta Luciu, Sabina Posea, Mihai Petre si Ioan Isaiu vin sa povesteasca amanunte picante din spatele camerelor de luat vederi de la filmarile celui mai romantic proiect marca ACASA, serialul de epoca "Aniela".

Articol recomandat de sport.ro
NEWS ALERT E gata! Știm prima echipă promovată matematic în Superliga României
NEWS ALERT E gata! Știm prima echipă promovată matematic în Superliga României
Citește și...
Vineri e ultima zi de filmare la serialul
Vineri e ultima zi de filmare la serialul "Aniela"

“Aniela”, primul serial romanesc de epoca ce spune o poveste de dragoste interzisa de la 1900 dintre o tanara fara dota, Aniela Elefterios, si un ofiter de cariera, Radu Vulturesco, se apropie de final.

Peste 1.300.000 de romani au urmarit primul episod din Aniela
Peste 1.300.000 de romani au urmarit primul episod din Aniela

Aniela, primul serial romanesc de epoca, cel mai indraznet proiect Promance si cea mai scumpa productie realizata de aceasta companie a MediaPro Pictures, a fost lider de audienta luni, 14 septembrie.

Recomandări
„Acțiune ofensivă” pornită de Israel în sudul Libanului: „Trupele sunt desfăşurate în număr mare de-a lungul frontierei”
„Acțiune ofensivă” pornită de Israel în sudul Libanului: „Trupele sunt desfăşurate în număr mare de-a lungul frontierei”

Sudul Libanului este vizat de „o acțiune ofensivă” pornită de Israel, miercuri, în paralele cu pregătirile pentru o operațiune terestră în Rafah.

Joe Biden a ajutat în secret Ucraina să se apere de atacurile Rusiei și a trimis rachete ATACMS cu rază lungă de acțiune
Joe Biden a ajutat în secret Ucraina să se apere de atacurile Rusiei și a trimis rachete ATACMS cu rază lungă de acțiune

În ultimele săptămâni, Statele Unite au trimis în secret rachete cu rază lungă de acțiune Ucrainei pentru a fi folosite în lupta împotriva invadatorilor ruși, iar Ucraina le-a folosit deja de două ori.

Cum a fost prinsă că a luat mită doctorița ginecolog din Giurgiu. Banii pe care-i avea în buzunar erau marcați
Cum a fost prinsă că a luat mită doctorița ginecolog din Giurgiu. Banii pe care-i avea în buzunar erau marcați

Este anchetă la Spitalul Județean de Urgență din Giurgiu, după ce un medic ginecolog a fost prins în flagrant în timp ce lua mită pentru o operație de cezariană, acoperită de asigurarea medicală.