1.000 de persoane s-au inscris la preselectia "Dansez pentru tine"!

01-06-2009 00:00


Dansez pentru tine

Si abia acum vine randul Bucurestiului sa danseze! Aproape 1.000 de romani ambitiosi s-au prezentat la preselectiile din tara, in cele sapte orase in care a poposit caravana visurilor in cautarea concurentilor pentru noul sezon.

Noul sezon "Dansez pentru tine" va incepe in toamna, la Pro TV.

“Energie si buna-dispozitie!”, asa ar descrie pe scurt aventura din tara campionul la dans sportiv Mihai Petre care a fost unul dintre juratii care i-au privit si i-au ascultat pe cei care aspira la statutul de concurent "Dansez pentru tine".

“Am vazut oameni talentati si cu mare potential, dar am vazut si foarte multi oameni tristi si loviti de soarta care au nevoie de ajutor. Oricum, am incercat sa ne imprietenim, sa aducem zambetul si pofta de viata pe chipul tuturor si sa-i si invatam pe toti macar cativa pasi de dans”, a declarat plin de entuziasm Mihai Petre.


“Am vazut multe trupe talentate in tara. Toate orasele in care am poposit cu Caravana parca danseaza non-sop, asa am simtit, datorita zecilor de trupe care au venit la preselectie cu coregrafii elaborate si multa dragoste pentru dans”, a spus Edi Stancu, coordonatorul baletului emisiunii, care a fost membru al juriului caravanei care a strabatut cu entuziasm Timisoara, Clujul, Oradea, Baia Mare, Suceava, Piata Neamt si Tulcea.


Pe langa samba, salsa, rock’n’roll predate de Mihai Petre, hip-hop, R&B si street dance cu Edi, curajosii care au venit la preselectie au sfarsit si prin a incinge o hora alaturi de Nea Marin, asa incat sa nu uite vreodata vizita caravanei “Dansez pentru tine” la ei in oras.


Chiar daca aventura prin tara s-a incheiat cu preselectia la Tulcea, cei care-si viseaza sa ajunga in editia din toamna a emisiunii in care toate visurile se implinesc mai au o sansa. Echipa emisiunii mai pregateste o preselectie la Bucuresti candva, la sfarsitul verii, pentru cei care nu au reusit sa ajunga in orasele vizitate deja de caravana.
 

Sursa: Pro TV

VIDEO PROTVPLUS.RO