Vocea României. Concurenţii care nu reuşesc să treacă de duel mai au o şansă. LIVE TEXT cele mai bune momente

×
Codul embed a fost copiat

La Vocea României, concurenţii au intrat, vineri seara, în etapa confruntărilor. Doar că, începând de vineri, se introduce o nouă regulă, „non-stop steal".

Este regula care îi încurajează pe antrenori să îşi fure unii altora concurenţii. Cine este eliminat la duel, poate fi luat de un alt antrenor.

LIVE TEXT, DESFĂȘURAREA EDIȚIEI din 20 octombrie:

Tudor: „Am o echipă mai echilibrată din punct de vedere valoric, dar foarte diversă. Anul ăsta îmi rezerv plăcerea și bucuria de a descoperi odată cu concurenții cine va ajunge în finală”.

Primul cuplu care participă la duel este Miriam Jane și Ioana, care vor cânta Beatles - „A hard day's night”.

Citește și
De ce Rusia va pierde în războiul din Ucraina. Un expert chinez în geopolitică explică care sunt cei patru factori principali

Ioana: „Mi-e frică de Jane, mi se pare că i se potrivește mai bine ei.”

 

Adrian Despot: „A fost un cântec foarte lung. A fost o piesă extrem de grea, cred că Tudor s-a aruncat puțin prea mult. Felicitări din partea mea. Tudor e băiat mare, poate decide singur cu cine merge mai departe”.

Tudor: „Sper că eu și Despot ne uităm la același show de televiziune. Nu e un cântec lung. Amândouă v-ați descurcat extraordinar.”

La finalul duelului, Tudor Chirilă a ales-o pe Miriam Jane. Ioana merge acasă, niciun antrenor nu a „furat-o.”

► Al doilea cuplu care participă la duel este al Loredanei. Astfel, se vor confrunta Jeanette și Bogdan, care vor interpreta melodia „On my own”.

Bogdan: „Mi s-a făcut puțin teamă.”

Jeanette: „Mi-e drag, seamănă cu frățiorul meu mic.”

Loredana: „Este o bătălie a vocilor, dar și una a nervilor.”

 

Smiley: „A fost o melodie siropoasă, romantică. Bogdane, foarte bine, ce să zic! Loredana, au cântat cam la unison!”

Tudor: „Cred că ar fi putut fi un duet excelent dacă ați fi fost mai... împreună. Aș putea să fac și o recomandare, că am ales generozitatea în ediția asta. Eu aș merge mai departe cu Bogdan; deși are o voce extraordinară, ne-a arătat și imperfecțiunile lui, care îi fac vocea mai caldă.”

Loredana: „Chiar dacă Tudor i-a văzut ca pe două șine de tren diferite, ei au lucrat și au fost serioși.”

Loredana spune că decizia e „foarte grea”, dar va merge mai departe cu Bogdan, „pentru că Loredanei îi place să riște” și pentru că „a reușit să scoată asul din mânecă.”

În replică, Tudor a tachinat-o, spunându-i: „În sfârșit, ai început să ții cont și de părerea mea!”.

Tudor și Smiley se luptă pentru a o salva pe Jeanette, însă decizia nu-i garantează trecerea în LIVE-uri, din cauză că antrenorii se pot răzgândi, până la finalul emisiunii. Jeanette l-a ales pe Smiley.

► Al treilea cuplu care participă la duel este din echipa lui Smiley. Astfel, Anne-Marie Ionescu și Paul Bătinaș vor interpreta melodia „Mercy.”

Smiley: „Trăiesc emoția fiecărui act în parte, a fiecărui concurent în parte, chiar și după șapte ani.”

Loredana: „Foarte intim duetul vostru! Ați reușit să faceți un moment foarte frumos!”

Adrian Despot: „Mie cel mai tare mi s-a părut să mă uit la Smiley. A trăit intens momentul.”

Tudor, către Smiley: „Ce-ai făcut, vecine?! Ți-aș recomanda să mergi mai departe cu Anne.”

Smiley: „Am trăit intens momentul, pentru că am avut foarte mult de furcă cu ei. M-au trecut toate emoțiile, au reușit să mă enerveze - ceea ce se întâmplă foarte rar. Ați reușit să faceți un duet foarte mișto.”

Tudor: „Trebuie să vorbesc cu voi, am nevoie de rețeta enervării lui Smiley, că eu nu reușesc deloc!”

Smiley, către Tudor: „Vino în echipa mea și rezolvăm!”.

Concurentul cu care Smiley va merge mai departe este Paul. „Are stofă de artist, are voce deosebită, are prezență deosebită”, a punctat antrenorul.

Adrian Despot a salvat-o temporar pe Anne, însă ea este dezamăgită că Smiley nu a ales-o pe ea: „Nu am vrut să fie duel, ci duet. Se pare că tot ce i-am transmis l-a dus mai departe. Dacă eram o duelistă, eram eu acolo. Vreau ca lui Smiley să-i pară rău”, a spus Anne, în lacrimi.

► Al patrulea cuplu care participă la confruntare este din echipa lui Adi Despot. Astfel, Catarina și Răzvan vor cânta melodia „Uprising” - Muse.

 Răzvan: „Am tot ce trebuie ca să îmblânzesc scorpia.”

Catarina: „M-a scos din zona de confort, dar sunt încrezătoare. Iese la iveală mica rockeriță din mine, care a fost ascunsă cumva.”

Adi Despot: „E o fiară!

Tudor: „Din păcate, n-am fost foarte impresionat. Din păcate, a fost destul de mult pe lângă. Ați cam falsat!”

Loredana: „Cântecul, foarte frumos, dar am așteptat doza de nebunie pe care orice artist trebuie să o aibă pe scenă.”

Smiley, către Adi Despot: „Felicitări pentru alegere. Foarte mișto piesa!”

Adrian Despot: „Multe dintre spusele celorlalți antrenori mi se par pe lângă. Parcă au văzut alt moment.Nu m-aș fi gândit niciodată că e așa dificil să alegi.”

Colegii l-am îmbrățișat pe Adrian Despot, pentru că este prima dată când trebuie să aleagă între concurenții din echipa sa, în cadrul emisiunii. „E un zâmbet trist.”

Adi Despot a decis să meargă mai departe cu Catarina: „Are o forță mare de a reuși. Este un diamant într-o perpetuă stare de șlefuire.” 

Similey și Loredana se luptă pentru Răzvan, ceea ce înseamnă că Jeanette ar putea să plece definitiv din show. Răzvan l-a ales pe Smiley.

►Al cincilea cuplu care se duelează este din echipa lui Smiley. Astfel,  Cristian și Amir vor cânta melodia „Breakeven” - The Script.

Interpretarea a impresionat publicul, care s-a ridicat în picioare să îi aplaude.

Tudor, către Smiley: „Ce-ai făcut vecine, ți-a ieșit cam bine! Mi-a plăcut foarte mult duelul vostru. V-ați ridicat unul pe altul.”

Loredana: „Foarte frumos! A fost un moment superb!”

Adrian Despot: „Să nu și-o ia chiar atât de tare în cap, că nu a fost foarte bine. Am văzut un clash între o lume academică, curată, și una artistică.”

Smiley a decis să meargă mai departe cu Amir.

►Al șaselea cuplu care va intra în duel face parte din echipa lui  Adrian Despot. Astfel, Andreea și Doina vor interpreta melodia „Deeper”.

Loredana: „Foarte tare momentul, felicitări. Ați fost vii, ați fost sincere. Ați cântat din tot sufletul. Un spectacol extraordinar.”

Smiley: „Mi-a plăcut momentul. Îmi plac piesele dinamice și vocile care știu să pună în valoare piesele dinamice. De la piesa asta, i s-a aprins butonul lui Chirilă.”

Tudor: „E un aer fresh. E importan ca show-ul ăsta să aibă mereu diversitate în alegerea pieselor. Nu ați făcut numai un duel, ci și un duet.”

Adi Despot: „Vă felicit! Ați fost bestiale! Mă faceți să mă simt foarte mândru de ce au reușit împreună.”

Adrian Despot a ales-o pe Andreea. „A fost o decizie foarte grea. A scos la iveală o Andree dispusă să lupte.” Loredana a decis să i-o „fure” lui Adi pe Doina și să o ia în echipa ei.

„La mine, totul e până la saxofon. Îmi doresc foarte mult să o văd cu saxofonul în concurs”, a spus Loredana.

►Al șaptelea cuplu care se duelează face parte din echipalui Tudor Chirilă. Raluca și Daria vor cânta „Welcome to the jungle” - Guns N' Roses.

Tudor: „Ele n-au ascultat rock niciodată. Nu au auzit de Guns N' Roses.”

Smiley: „Mi-a plăcut foarte tare. Mi-a plăcut că și lui Tudor i-a plăcut foarte tare.”

Tudor: „Ați fost, într-adevăr, foarte bine. Nici acum nu știu cu cine să merg mai departe. Este foarte greu. Ați crescut de ieri până astăzi.”

Cu toate acestea, Tudor a ales-o pe Daria. Raluca a fost salvată de Adrian Despot, ceea ce înseamnă că Anne pleacă acasă.

 

Nouățile sezonului:

Loredana: „Noutatea în acest sezon la Vocea României este acest non-stop steal. Ai voie să furi, să te rezgandesti de câte ori vrei."

Tudor Chirilă: „În traducere, înseamnă furăciune non-stop. Dacă găseşti un concurent mai bun îl poţi fura şi asta înseamnă că concurentul pe care îl aveai anterior, în mod cinic şi destul de dramatic, iese din concurs."

Concurentul furat se va duce în steal room, „camera furaciunilor", şi se va aşeza pe fotoliul care are poza antrenorului salvator. Problema este că, dacă acesta vrea să salveze alt concurent, primul va pleca.

Smiley: „Mi se pare o treaba foarte perversă, exact asta e cuvântul, îl aleg pe un om, ăla se bucură, după care trebuie să aştepte până la sfârşit să vadă dacă rămâne până la sfârşit."

Antrenorii pot fura concurenţii apăsând faimosul buton care în etapele anterioare răsucea scaunul. Iar dacă doi antrenori vor să fure acelaşi concurent, acesta îşi alege singur antrenorul.

Adrian Despot: „E foarte greu, dar... astea sunt regulile jocului şi noi trebuie să îl jucăm în consecinţă."

Smiley: „Nu noi facem regulile, noi doar le respectăm, n-avem ce să facem."

Oricum, Smiley îşi face deja socoteli pentru concurenţii furaţi.

Smiley: „Băi, mie mi-ar plăcea să câştig Vocea României cu unul dat afară din altă echipă!"

Chirilă: „Furaţi, furaţi, furaţi!”

La finalul celor șapte dueluri, fiecare antrenor va intra în etapă LIVE cu opt concurenţi: cei șapte câştigători ai duelurilor, plus concurentul furat.

Articol recomandat de sport.ro
NEWS ALERT Zinedine Zidane revine! S-a înțeles cu noua sa echipă
NEWS ALERT Zinedine Zidane revine! S-a înțeles cu noua sa echipă
Citește și...
Taylor Swift a lansat un nou album, „The Tortured Poets Department
Taylor Swift a lansat un nou album, „The Tortured Poets Department", care ar face trimitere la un fost iubit

Noua regină a muzicii pop, cântăreaţa americană Taylor Swift, a lansat vineri un nou album, cel de-al 11-lea material discografic al fostei artiste country care a devenit un megastar şi care a spulberat record după record în ultimii ani, informează AFP.

Nicole Kidman va fi recompensată de American Film Institute cu un premiu pentru întreaga carieră. FOTO
Nicole Kidman va fi recompensată de American Film Institute cu un premiu pentru întreaga carieră. FOTO

Vedete de la Hollywood printre care Meryl Streep, Morgan Freeman, Naomi Watts şi Reese Witherspoon o vor celebra pe Nicole Kidman cu prilejul decernării Life Achievement Award.

O fană al lui Harry Styles a fost condamnată la închisoare, după ce i-a trimis 8.000 de felicitări în mai puțin de o lună
O fană al lui Harry Styles a fost condamnată la închisoare, după ce i-a trimis 8.000 de felicitări în mai puțin de o lună

Myra Carvalho, în vârstă de 35 de ani, a fost condamnată la 14 săptămâni de închisoare și a primit un ordin de restricție de 10 ani, pentru că l-a hărțuit pe Harry Styles.

Recomandări
Analiștii militari, despre răspunsul Israelului la atacul cu drone de sâmbătă: „Limitat și strict simbolic”
Analiștii militari, despre răspunsul Israelului la atacul cu drone de sâmbătă: „Limitat și strict simbolic”

Limitat și strict simbolic, așa califică experții răspunsul Israelului la atacul iranian de sâmbătă. Acțiunea a vizat o bază militară de lângă Isfahan. în vecinătatea unor instalații nucleare.

Cîrstoiu, întrebat dacă Ciolacu şi Ciucă i-au cerut să se retragă: Nici vorbă. Probabil că va fi o discuţie luni
Cîrstoiu, întrebat dacă Ciolacu şi Ciucă i-au cerut să se retragă: Nici vorbă. Probabil că va fi o discuţie luni

Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, Cătălin Cîrstoiu, a negat informaţiile că liderii coaliţiei, Marcel Ciolacu şi Nicolae Ciucă, i-au cerut să se retragă din cursă, dar a precizat că va avea o discuţie cu aceştia, probabil luni.

Furtuna Renata continuă să facă ravagii în România. În nordul țării a nins viscolit și se circulă în condiții de iarnă
Furtuna Renata continuă să facă ravagii în România. În nordul țării a nins viscolit și se circulă în condiții de iarnă

Un nou episod de vreme rea, cu grindină și polei, îi pune în dificultate pe șoferi. Un bărbat și-a pierdut viața într-un accident produs în județul Sibiu.