Vocea României. Concurenţii care nu reuşesc să treacă de duel mai au o şansă. LIVE TEXT cele mai bune momente

×
Codul embed a fost copiat

La Vocea României, concurenţii au intrat, vineri seara, în etapa confruntărilor. Doar că, începând de vineri, se introduce o nouă regulă, „non-stop steal".

Este regula care îi încurajează pe antrenori să îşi fure unii altora concurenţii. Cine este eliminat la duel, poate fi luat de un alt antrenor.

LIVE TEXT, DESFĂȘURAREA EDIȚIEI din 20 octombrie:

Tudor: „Am o echipă mai echilibrată din punct de vedere valoric, dar foarte diversă. Anul ăsta îmi rezerv plăcerea și bucuria de a descoperi odată cu concurenții cine va ajunge în finală”.

Primul cuplu care participă la duel este Miriam Jane și Ioana, care vor cânta Beatles - „A hard day's night”.

Ioana: „Mi-e frică de Jane, mi se pare că i se potrivește mai bine ei.”

 

Adrian Despot: „A fost un cântec foarte lung. A fost o piesă extrem de grea, cred că Tudor s-a aruncat puțin prea mult. Felicitări din partea mea. Tudor e băiat mare, poate decide singur cu cine merge mai departe”.

Tudor: „Sper că eu și Despot ne uităm la același show de televiziune. Nu e un cântec lung. Amândouă v-ați descurcat extraordinar.”

La finalul duelului, Tudor Chirilă a ales-o pe Miriam Jane. Ioana merge acasă, niciun antrenor nu a „furat-o.”

► Al doilea cuplu care participă la duel este al Loredanei. Astfel, se vor confrunta Jeanette și Bogdan, care vor interpreta melodia „On my own”.

Bogdan: „Mi s-a făcut puțin teamă.”

Jeanette: „Mi-e drag, seamănă cu frățiorul meu mic.”

Loredana: „Este o bătălie a vocilor, dar și una a nervilor.”

 

Smiley: „A fost o melodie siropoasă, romantică. Bogdane, foarte bine, ce să zic! Loredana, au cântat cam la unison!”

Tudor: „Cred că ar fi putut fi un duet excelent dacă ați fi fost mai... împreună. Aș putea să fac și o recomandare, că am ales generozitatea în ediția asta. Eu aș merge mai departe cu Bogdan; deși are o voce extraordinară, ne-a arătat și imperfecțiunile lui, care îi fac vocea mai caldă.”

Loredana: „Chiar dacă Tudor i-a văzut ca pe două șine de tren diferite, ei au lucrat și au fost serioși.”

Loredana spune că decizia e „foarte grea”, dar va merge mai departe cu Bogdan, „pentru că Loredanei îi place să riște” și pentru că „a reușit să scoată asul din mânecă.”

În replică, Tudor a tachinat-o, spunându-i: „În sfârșit, ai început să ții cont și de părerea mea!”.

Tudor și Smiley se luptă pentru a o salva pe Jeanette, însă decizia nu-i garantează trecerea în LIVE-uri, din cauză că antrenorii se pot răzgândi, până la finalul emisiunii. Jeanette l-a ales pe Smiley.

► Al treilea cuplu care participă la duel este din echipa lui Smiley. Astfel, Anne-Marie Ionescu și Paul Bătinaș vor interpreta melodia „Mercy.”

Smiley: „Trăiesc emoția fiecărui act în parte, a fiecărui concurent în parte, chiar și după șapte ani.”

Loredana: „Foarte intim duetul vostru! Ați reușit să faceți un moment foarte frumos!”

Adrian Despot: „Mie cel mai tare mi s-a părut să mă uit la Smiley. A trăit intens momentul.”

Tudor, către Smiley: „Ce-ai făcut, vecine?! Ți-aș recomanda să mergi mai departe cu Anne.”

Smiley: „Am trăit intens momentul, pentru că am avut foarte mult de furcă cu ei. M-au trecut toate emoțiile, au reușit să mă enerveze - ceea ce se întâmplă foarte rar. Ați reușit să faceți un duet foarte mișto.”

Tudor: „Trebuie să vorbesc cu voi, am nevoie de rețeta enervării lui Smiley, că eu nu reușesc deloc!”

Smiley, către Tudor: „Vino în echipa mea și rezolvăm!”.

Concurentul cu care Smiley va merge mai departe este Paul. „Are stofă de artist, are voce deosebită, are prezență deosebită”, a punctat antrenorul.

Adrian Despot a salvat-o temporar pe Anne, însă ea este dezamăgită că Smiley nu a ales-o pe ea: „Nu am vrut să fie duel, ci duet. Se pare că tot ce i-am transmis l-a dus mai departe. Dacă eram o duelistă, eram eu acolo. Vreau ca lui Smiley să-i pară rău”, a spus Anne, în lacrimi.

► Al patrulea cuplu care participă la confruntare este din echipa lui Adi Despot. Astfel, Catarina și Răzvan vor cânta melodia „Uprising” - Muse.

 Răzvan: „Am tot ce trebuie ca să îmblânzesc scorpia.”

Catarina: „M-a scos din zona de confort, dar sunt încrezătoare. Iese la iveală mica rockeriță din mine, care a fost ascunsă cumva.”

Adi Despot: „E o fiară!

Tudor: „Din păcate, n-am fost foarte impresionat. Din păcate, a fost destul de mult pe lângă. Ați cam falsat!”

Loredana: „Cântecul, foarte frumos, dar am așteptat doza de nebunie pe care orice artist trebuie să o aibă pe scenă.”

Smiley, către Adi Despot: „Felicitări pentru alegere. Foarte mișto piesa!”

Adrian Despot: „Multe dintre spusele celorlalți antrenori mi se par pe lângă. Parcă au văzut alt moment.Nu m-aș fi gândit niciodată că e așa dificil să alegi.”

Colegii l-am îmbrățișat pe Adrian Despot, pentru că este prima dată când trebuie să aleagă între concurenții din echipa sa, în cadrul emisiunii. „E un zâmbet trist.”

Adi Despot a decis să meargă mai departe cu Catarina: „Are o forță mare de a reuși. Este un diamant într-o perpetuă stare de șlefuire.” 

Similey și Loredana se luptă pentru Răzvan, ceea ce înseamnă că Jeanette ar putea să plece definitiv din show. Răzvan l-a ales pe Smiley.

►Al cincilea cuplu care se duelează este din echipa lui Smiley. Astfel,  Cristian și Amir vor cânta melodia „Breakeven” - The Script.

Interpretarea a impresionat publicul, care s-a ridicat în picioare să îi aplaude.

Tudor, către Smiley: „Ce-ai făcut vecine, ți-a ieșit cam bine! Mi-a plăcut foarte mult duelul vostru. V-ați ridicat unul pe altul.”

Loredana: „Foarte frumos! A fost un moment superb!”

Adrian Despot: „Să nu și-o ia chiar atât de tare în cap, că nu a fost foarte bine. Am văzut un clash între o lume academică, curată, și una artistică.”

Smiley a decis să meargă mai departe cu Amir.

►Al șaselea cuplu care va intra în duel face parte din echipa lui  Adrian Despot. Astfel, Andreea și Doina vor interpreta melodia „Deeper”.

Loredana: „Foarte tare momentul, felicitări. Ați fost vii, ați fost sincere. Ați cântat din tot sufletul. Un spectacol extraordinar.”

Smiley: „Mi-a plăcut momentul. Îmi plac piesele dinamice și vocile care știu să pună în valoare piesele dinamice. De la piesa asta, i s-a aprins butonul lui Chirilă.”

Tudor: „E un aer fresh. E importan ca show-ul ăsta să aibă mereu diversitate în alegerea pieselor. Nu ați făcut numai un duel, ci și un duet.”

Adi Despot: „Vă felicit! Ați fost bestiale! Mă faceți să mă simt foarte mândru de ce au reușit împreună.”

Adrian Despot a ales-o pe Andreea. „A fost o decizie foarte grea. A scos la iveală o Andree dispusă să lupte.” Loredana a decis să i-o „fure” lui Adi pe Doina și să o ia în echipa ei.

„La mine, totul e până la saxofon. Îmi doresc foarte mult să o văd cu saxofonul în concurs”, a spus Loredana.

►Al șaptelea cuplu care se duelează face parte din echipalui Tudor Chirilă. Raluca și Daria vor cânta „Welcome to the jungle” - Guns N' Roses.

Tudor: „Ele n-au ascultat rock niciodată. Nu au auzit de Guns N' Roses.”

Smiley: „Mi-a plăcut foarte tare. Mi-a plăcut că și lui Tudor i-a plăcut foarte tare.”

Tudor: „Ați fost, într-adevăr, foarte bine. Nici acum nu știu cu cine să merg mai departe. Este foarte greu. Ați crescut de ieri până astăzi.”

Cu toate acestea, Tudor a ales-o pe Daria. Raluca a fost salvată de Adrian Despot, ceea ce înseamnă că Anne pleacă acasă.

 

Nouățile sezonului:

Loredana: „Noutatea în acest sezon la Vocea României este acest non-stop steal. Ai voie să furi, să te rezgandesti de câte ori vrei."

Tudor Chirilă: „În traducere, înseamnă furăciune non-stop. Dacă găseşti un concurent mai bun îl poţi fura şi asta înseamnă că concurentul pe care îl aveai anterior, în mod cinic şi destul de dramatic, iese din concurs."

Concurentul furat se va duce în steal room, „camera furaciunilor", şi se va aşeza pe fotoliul care are poza antrenorului salvator. Problema este că, dacă acesta vrea să salveze alt concurent, primul va pleca.

Smiley: „Mi se pare o treaba foarte perversă, exact asta e cuvântul, îl aleg pe un om, ăla se bucură, după care trebuie să aştepte până la sfârşit să vadă dacă rămâne până la sfârşit."

Antrenorii pot fura concurenţii apăsând faimosul buton care în etapele anterioare răsucea scaunul. Iar dacă doi antrenori vor să fure acelaşi concurent, acesta îşi alege singur antrenorul.

Adrian Despot: „E foarte greu, dar... astea sunt regulile jocului şi noi trebuie să îl jucăm în consecinţă."

Smiley: „Nu noi facem regulile, noi doar le respectăm, n-avem ce să facem."

Oricum, Smiley îşi face deja socoteli pentru concurenţii furaţi.

Smiley: „Băi, mie mi-ar plăcea să câştig Vocea României cu unul dat afară din altă echipă!"

Chirilă: „Furaţi, furaţi, furaţi!”

La finalul celor șapte dueluri, fiecare antrenor va intra în etapă LIVE cu opt concurenţi: cei șapte câştigători ai duelurilor, plus concurentul furat.

Citește și...
Cum a apărut Kim Kardashian la meciul de baschet al fiicei sale. Detaliul surprinzător al ținutei purtate de vedetă | FOTO
Cum a apărut Kim Kardashian la meciul de baschet al fiicei sale. Detaliul surprinzător al ținutei purtate de vedetă | FOTO

Kim Kardashian a fost surprinsă de paparazzi în timp ce părăsea locul în care a avut loc un meci de baschet la care a participat fiica sa, North West.

Bella Hadid, mai sexy ca niciodată într-o rochie făcută din spray pe piele, în timpul unei prezentări de modă GALERIE FOTO
Bella Hadid, mai sexy ca niciodată într-o rochie făcută din spray pe piele, în timpul unei prezentări de modă GALERIE FOTO

Bella Hadid și-a făcut apariția pe podiumul de la Fashion Week Paris purtând doar o pereche de bikini. Fotomodelul a fost „îmbrăcat” într-o rochie făcută pe loc din spray.

Muzică rock la Opera Națională din București. Mii de oameni au fost surprinși de Trupa Alternosfera
Muzică rock la Opera Națională din București. Mii de oameni au fost surprinși de Trupa Alternosfera

A răsunat muzica rock aseară, la Opera Națională din București. Trupa Alternosfera a reinterpretat - alături de orchestră - multe dintre melodiile cântate în concerte, pe stadioane, și extrem de rar pe o astfel de scenă.

Recomandări
Zelenski, despre aderarea Ucrainei la NATO: Sunt sigur că vom implementa acest proiect. Ce a discutat cu Macron
Zelenski, despre aderarea Ucrainei la NATO: Sunt sigur că vom implementa acest proiect. Ce a discutat cu Macron

Preşedintele ucrainean Volodimir Zelenski a afirmat, într-un nou discurs, că este convins că Ucraina “va implementa proiectul” de aderare la NATO, el vorbind şi despre declaraţia comună a liderilor a nouă state, între care şi Klaus Iohannis.

 

Noua conductă de gaze din Bulgaria a început să funcționeze. România poate spera la prețuri mai mici la gaze
Noua conductă de gaze din Bulgaria a început să funcționeze. România poate spera la prețuri mai mici la gaze

România poate spera la prețuri mai mici la gaze, odată cu intrarea în funcțiune a conductei din Bulgaria prin care am putea importa gaz din zona Mării Caspice.  

Șoferul ucis de bolovan pe Defileul Jiului se întorcea de la mormântul lui Arsenie Boca. Ce urma să facă
Șoferul ucis de bolovan pe Defileul Jiului se întorcea de la mormântul lui Arsenie Boca. Ce urma să facă

Șoferul care a murit duminică strivit de un bolovan căzut de pe un versant, în Defileul Jiului, abia se întorsese din Spania ca să organizeze un parastas pentru soacra lui.