"VISURI LA CHEIE" a schimbat viata unui erou. Surpriza pe care a avut-o Madalin, tanarul care a salvat un copil dintr-un put

Ultima actualizare: 08-11-2014 00:31

In a doua editie a emisiunii "Visuri la Cheie", Dragos Bucur si echipa lui au adus bucurie unei familii care are un copil erou.

In luna mai a acestui an, Madalin, un pusti de 11 ani, a devenit erou dupa ce a avut curajul de a cobori intr-un put, pentru a salva viata unui copil. Pentru fapta sa, prim-ministrul Romaniei l-a premiat la acea vreme cu 10.000 de lei.

Povestea vietii sale este insa una trista. Familia sa este saraca, iar casa in care Madalin locuieste, alaturi de parinti si de fratele sau de 9 ani, statea sa se prabuseasca in orice moment.

Afland de cazul sau, echipa Visuri la Cheie, alaturi de zeci de voluntari, a mers acasa la Madalin si le-a schimbat viata!

Daca inainte ca echipa Visuri la Cheie sa intre in actiune toti cei patru membri ai familiei visau la camerele lor, acum dorinta li s-a implinit. 

Ceea ce parea o casa parasita, friguroasa si deloc primitoare s-a transformat intr-un adevarat camin pentru cei patru.

Peretii erau netencuiti, apa curenta lipsea, iar parintii erau nevoiti sa imparta aceeasi camera cu baietii lor. 

Dupa interventia echipei Visuri la Cheie, insa, cei patru si-au vazut visul cu ochii. Acum, atat parintii, cat si cei doi copii se pot bucura de camerele proprii. Ba mai mult, camera lui Madalin, copilul care a salvat un alt copil, arata ca o veritabila incapere pentru pompieri si asta pentru ca, spune el, vrea sa ajute oameni si atunci cand va fi mare. 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO