Fanii duo-ului Al Bano si Romina Power si-au retrait tineretea. Artistii s-au reunit pe scena Salii Palatului

05-11-2014 19:58


Vis implinit pentru romanii care in anii comunismului au crescut pe vestita piesa: "Felicita".

Miercuri seara, indragitii Al Bano si Romina Power au cantat la Sala Palatului.

Cei doi au ajuns inca de marti seara la Bucuresti, dar spre dezamagirea fanilor, sunt doar amici si parteneri de scena. Vietile lor decurg de multa vreme separat.

Al Bano si Romina Power au venit impreuna la Bucuresti, dar inca de la aeroport, drumurile lor s-au separat. Fiecare a avut limuzina si camera lui, semn ca impacarea este strict profesionala.

Asa ca si astazi programul celor doi a fost diferit. Al Bano s-a trezit la prima ora si dupa ce a luat micul dejun, si-a revazut cativa amici.

''Am dat multe telefoane, am avut multe intalniri, am avut un pranz frumos cu multi prieteni, am sarbatorit ziua unuia dintre ei”, a povestit Al Bano.

Fosta sa sotie, Romina Power, s-a plimbat si a fost la cumparaturi. Ea este de fapt invitata lui Al Bano in concertul care va avea loc miercuri seara pe scena Salii Palatului.

''Este o idee buna. Am cantat atatia ani impreuna, avem o familie, apoi intamplarile vietii ne-au separat si dupa 20 de ani avem aceasta reintoarcere in Romania. Am zis de ce sa nu o facem? Haide sa o facem! Suntem intotdeauna o familie, nu doar aici, ci peste tot. Pentru ca familia trebuie sa fie in primul rand in minte si in inima'', a mai adaugat artistul.

Fanii lor din Romania vor putea asculta, asadar, hiturile care i-au facut celebri in intreaga lume, precum “Felicita” sau “Ci sara”. Inca de marti seara, Romina se arata fericita ca lumea o asteapta cu drag.

''Avem cantece noi impreuna, bineinteles, dar si melodii vechi de mare succes. ''Ci sara'' si altele si surprize, nu trebuie sa dezvaluim totul acum'', a spus Romina Power la sosirea in tara.

''Toate cantecele imi plac, pentru ca fiecare are povestea lui, are oferta lui, e ca nasterea unui copil. Dupa parerea mea, muzica este ca o terapie'', a mai explicat Romina Power.

Alaturi de cei doi artisti, au sosit la Bucuresti doi dintre copiii lor, dar si mama lui Al Bano, care are 91 de ani.

''Au fost de acord sa cante impreuna si apoi vom merge inainte'', a povestit mama cantaretului.

Al Bano si Romina Power au divortat in urma cu 15 ani, dupa 29 de ani de casnicie. Anul trecut au ingropat securea razboiuui, dupa ce au primit o avere ca sa cante de doua ori la Moscova.

VIDEO PROTVPLUS.RO