VIDEO. Bittman revine cu afirmații controversate despre Covid-19: ”O afacere excepțională”

25-01-2021 12:24


Dan Bittman

Artistul Dan Bittman a revenit în atenția publică cu noi declarații controversate despre la pandemia de coronavirus, duminică, 24 ianuarie, într-o emisiune televizată.

Solistul trupei Holograf a declarat că pandemia ar fi, de fapt, ”o afacere excepțională” pentru anumite persoane, susținând că „tot timpul va fi întreținută starea asta”, a notat Ziare.com.

”Au început românii să se ascundă, să facă petreceri pe ascuns. Ni se spune cum trebuie să stăm la petrecerile de Crăciun, de Revelion și așa mai departe. Tot timpul o să fie întreținută starea asta. Poate că e chiar bănoasă, adică poate sunt categorii sociale care câștigă enorm de mult din aceste reglementări”, a spus Bittman.

”Pandemia ar putea dura jj de ani de acum încolo. E o afacere excepțională. Încep să mă gândesc să produc și eu într-o pivniță niște Azitrox, niște aspirină. Am înțeles că aspirina nu e foarte .. dar. O sa înceapă specula, vă dați seama. Deja am văzut tot felul de titluri. Gigi Becali, nu? Încerca să introducă niște vaccinuri în țară. Sau medicamente .. O să înceapă o luptă între polii de putere, între oameni de afaceri puternici. Da eu de ce nu pot? Și atunci o să înceapă scandalul între ei”, a mai afirmat muzicianul.

Solistul trupei Holograf a intrat în atenția opiniei publice anul trecut, după ce a spus că numărul victimelor „este scos din burtă”, iar datele sunt viciate fiindcă nu se fac autopsii.

Sursa: ziare.com


VIDEO PROTVPLUS.RO