Un Oscar definit de selfie si photobomb. Cele mai penibile, dar si cele mai frumoase momente ale galei

Ultima actualizare: 06-03-2014 06:55
oscar

Criticata pentru ca a fost prea lunga, plictisitoare pe alocuri si lipsita de un numar propriu zis de introducere, Gala Oscarurilor de luni dimineata a fost mai degraba sub semnul a doua fenomene online "selfie" si "photobomb".

Leonardo DiCaprio este perdantul favorit al internetului, iar Jered Leto castigatorul de necontestat al discursurilor - aceastea sunt doua dintre concluziile galei de la Hollywood. Evenimentul care a durat 3 ore si 35 de minute a atras, luni,  in fata televizoarelor 40,4 milioane de americani, conform Hollywood Reporter, adica o audienta aproape similara cu cea de anul trecut, "gazduita" de Seth MacFarlane.

OSCAR 2014. "12 ani de sclavie" a fost desemnat cel mai bun film al anului. LISTA COMPLETA a castigatorilor

Avand la ea un arsenal modest de glume, majoritatea dintre ele "lipsite de controversele" anilor trecuti, Ellen DeGeneres s-a bazat mai mult pe interactiunile cu vedetele din sala. A facut zeci de selfies cu telefonul, una dintre imagini ajungand chiar cel mai popular mesaj din istorie pe Twitter, in timp ce invitatii s-au intrecut in photobombing.

Pentru cei nefamiliarizati cu acest termen, adica au intrat in cadru atunci cand o alta persoana era fotografiata. De la Kevin Spacey, la Benedict Cumberbatch, Twitter-ul a fost invadat cu astfel de imagini noaptea trecuta.

Actrita Jennifer Lawrence a fost vedeta noptii pe Twitter fiind cea mai discutata personalitate pe reteaua de socializare. Americanii s-au grabit s-o acuze pe neindemanatica actrita ca noua ei cazatura de pe covorul rosu nu a fost decat o lovitura de PR. Anul trecut actrita a cazut pe scarile catre scena unde i-a fost acordat Oscarul.

La fel de criticata pe Twitter a fost si rochia Lizei Minnelli, blamata pentru ca a ales o tinuta prea transparenta si ca nu ar fi purtat lenjerie. Veterana actrita a fost si subiectul unei glume mai putin gustate de catre public. Ellen a numit-o in debutul showului "travestit".

La categoria momentele penibile ale galei a intrat si John Travolta care i-a pocit numele Idinei Menzel. Totodata, producatorii galei au fost pusi la zid pentru ca teleprompterele ar fi cazut in timpul prezentarilor astfel ca actorii au incurcat in repetate randuri glumele sau fraze din discursuri. Si Ellen a avut asemenea momente.

De altfel prezentatoarea americana a primit recenzii mixte pentru prestatia sa. Cele mai bune momente au fost selfie-ul de grup, numit si cea mai buna reclama a anului pentru Samsung, precum si comanda de pizza catre Dolby Theatre. Un angajat de la o pizzerie locala a adus in direct 3 cutii de pizza pe care le-a impartit actorilor in sala.

La capitolul discursuri, s-au remarcat eleganta Lupita Nyong, Jared Leto, comparat cu Iisus pe internet in timpul galei, dar si Matthew McConaughey. Tributul emotionant al lui Jared Leto pentru mama sa prezenta in sala a fost unul dintre cele mai vizualizate discursuri pe Youtube.


 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO