Un nou post de radio din familia ProFM: DanceFM pe 89,5 si pe internet

Dance FM

DanceFM este mixul dance-electronic perfect ce va revolutiona cu siguranta piata radiofonica din Romania.

Luni, 21 februarie, familia ProFM da nastere unui nou radio, DanceFM, ce va putea fi ascultat pe frecventa 89,5. Cele mai noi piese dance, cele mai tari mixuri, cei mai buni DJ ai momentului vor fi difuzate din studioul DanceFM pentru a incanta ascultatorii cu cea mai vibranta muzica de dans.

Intr-o perioada in care acest trend muzical ia proportii la nivel mondial, iar artistii nostri promoveaza noul curent de pe primele locuri din topurile internationale, 89,5 este fara indoiala frecventa de pe care nu va lipsi nici una dintre melodiile care face valuri in topurile internatioanle astfel incit in play-list-ul radioului se vor regasi melodii care vin pe buzele tuturor si sunt fredonate cu frenezie oriunde si oricind.

Saptamanal, 35 dintre cei mai cunoscuti si respectati DJ romani vor mixa de la pupitrul Dance FM, in fiecare zi intre orele 20:00 si 01:00. Publicul va avea ocazia sa asculte zilnic cinci dintre DJ-ii care fac senzatie in cluburile din toata tara: Residence Deejays, Narcotic Sound, DJ Sava sau David Deejay. Nu va lipsi nici Miki Love, DJ-ita cunoscuta pentru aparitiile topless pe care le are in timpul mixurilor de club. Frumoasa Miki Love, fosta prezentatoare a emisiunii “Goluri si goale” de pe Sport.ro va incinge spiritele ascultatorilor DanceFM, iar nume mari precum Livio & Robbie, Ali Naser, The Model, Mahonny sau Negru isi vor face aparitia direct din club in studio de unde vor lansa on-air mixuri care mai de care mai dinamice.

De luni pana vineri intre 17:00 si 20:00 VJ Oana si DJ Mircea Ivan vor prezenta emisiunea Decadance, in care cei doi vor interactiona cu ascultatorii DanceFM prin mesaje, telefoane sau pe pagina de Facebook. In afara de selectia de muzica buna si interactiunea cu publicul cei doi ii vor avea invitati in studio pe cei mai tari DJ, vor realiza concursuri cu premii pe masura si vor difuza in premiera cele mai noi piese.
“In ultimii 3 ani am mancat muzica electronica pe paine, am dormit in radio si m-am specializat in aceasta directie”, spune VJ Oana. “Emisiunea DANCE FLOOR CHART pe care am prezentat-o timp de doi ani la MTV, excursiile in Ibiza sau in cele mai tari cluburi din marile capitale ale lumii pentru a lua pulsul distractiei transformate in lifestyle, zecile de interviuri cu artisti ca FatBoySlim, Armin Van Buuren, Paul Van Dyk, Tiesto, Faithless, Chicane, Markus Schultz, David Guetta, David Morales, Ferry Corsten, Booka Shade, James Zabiela, Lee Buridge, Trentemoller, Timo Maas, Djuma SoundSystem, Basement Jaxx m-au pregatit pentru aceasta noua etapa a carierei” – spune Oana. “Zilnic, intre 17 si 20” – continua VJ-ita - “ma voi afla la pupitru, alaturi de Mircea, pentru a insufleti un nou concept marca DanceFM- Decadance, o emisiune fresh, dinamica, in care vom interactiona cu devoratorii de muzica dance, vom lansa cele mai noi piese si vom realiza cele mai tari concursuri! Sunt foarte fericita sa ma intorc pe undele radio dupa o bine-meritata pauza si abia astept sa incepem party-ul pe 89,5 fm asa ca stati cu urechile pe noi! Avem o gramada de surprize...DANCE!”, a declarat Vj Oana.

Citește și
Music FM
Din 1 februarie se va lansa Music FM, un nou post de radio in familia ProFM
Lovitură pentru Serghei Șoigu. În Rusia e scandal uriaș, a fost arestată o a treia persoană anchetată în dosarul viceministrului rus al Apărării

Nici colegul ei, Mircea Ivan nu este la prima intalnire cu radioul, el a facut parte in trecut din echipa ProFM Campus si la fel ca VJ Oana este un pasionat al muzicii electronice. “Sunt foarte incantat sa fac parte din noua echipa Dance FM. Pentru mine este o oportunitate de a promova muzica dance de calitate, dar si o responsabilitate foarte mare, avand in vedere ca voi prezenta zilnic alaturi de colega mea, Oana, show-ul Decadance.Ne auzim pe 89.5 FM!”, spune Mircea Ivan.

DanceFM va oferi ascultatorilor cea mai fina selectie a celor mai bune piese dance-electronic. Tot ce se va regasi in programul zilnic de pe 89, 5 fm va inspira aerul fresh, activ, dinamic, pozitiv si pus pe distractie al tinerilor din ziua de azi. De asemenea, toate mix-urile se vor regasi pe site-ul www.dancefm.ro , unde ascultatorii se pot bucura de ele si de unde le pot si descarca.

DanceFM, noul loc de joaca pentru Vj Oana!

Articol recomandat de sport.ro
VIDEO Moment șocant în baschet! I-a dat un pumn unui fan chiar în timpul meciului cu Lakers
VIDEO Moment șocant în baschet! I-a dat un pumn unui fan chiar în timpul meciului cu Lakers
Citește și...
www.profm.ro lanseaza un nou radio online, ProFM Bon Jovi
www.profm.ro lanseaza un nou radio online, ProFM Bon Jovi

www.profm.ro a lansat un nou radio online dedicat in exclusivitate celebrei trupe Bon Jovi. Dat fiind faptul ca americanii se vor afla in plin turneu mondial si vor concerta la Bucuresti pe 10 iulie, ProFm a pregatit special pentru fani un stream dedicat.

Din 1 februarie se va lansa Music FM, un nou post de radio in familia ProFM
Din 1 februarie se va lansa Music FM, un nou post de radio in familia ProFM

Din 1 februarie, portofoliul ProFM se mareste cu inca un post de radio: Music FM, pe 103.8 FM, dedicat in exclusivitate iubitorilor de hit-uri lansate in ultimii 30 ani.

"Ai fata de dimineata?" Sara si Nicolai te provoaca la un nou concurs

De azi, 17 ianuarie, pe pagina de Facebook ProFM, Sara si Nicolai ii provoaca pe ascultatorii ProFM sa arate daca "Ai fata de dimineata"?

Recomandări
Emmanuel Macron: Europa ar putea muri. Trebuie să arate că nu este niciodată vasală Statelor Unite
Emmanuel Macron: Europa ar putea muri. Trebuie să arate că nu este niciodată vasală Statelor Unite

Preşedintele francez Emmanuel Macron a pledat joi pentru o apărare europeană mai puternică şi mai integrată.

Clotilde Armand a fost trimisă în judecată exact în ziua în care şi-a depus candidatura pentru un nou mandat la Sectorul 1
Clotilde Armand a fost trimisă în judecată exact în ziua în care şi-a depus candidatura pentru un nou mandat la Sectorul 1

Potrivit News.ro, procurorii au decis, joi, trimiterea în judecată a primarului Sectorului 1, Clotilde Armand, care este acuzată de folosirea funcţiei pentru favorizarea unor persoane.

Ce ar fi provocat gaura misterioasă care a apărut în oraşul prahovean Slănic. „Nimeni nu știe ce e dedesubt”
Ce ar fi provocat gaura misterioasă care a apărut în oraşul prahovean Slănic. „Nimeni nu știe ce e dedesubt”

Este alertă la Slănic Prahova, după ce o stradă din centrul orașului a început să se surpe. Zeci de oameni din blocurile din apropiere au fost evacuați, iar circulația în zonă este oprită.