Un actor din GOT revine pe marile ecrane în rolul unui supererou din universul DC

15-12-2018 08:58


Dacă v-a plăcut Jason Momoa în "Urzeala tronurilor", iată un motiv să mergeţi la film de Crăciun. Fostul model, devenit actor, are rolul principal în "Aquaman", care tocmai a avut premieră la Los Angeles.

 

Nicole Kidman şi Amber Heard joacă şi ele în film, iar Julie Andrews şi-a împrumutat vocea unui personaj. Filmul intră în cinematografele de la noi în 21 decembrie.

După ce a apărut ca personaj secundar în "Batman vs Superman" şi "Liga dreptăţii", "Aquaman" este el însuşi eroul unui film. Jumătate om, jumătate zeu, Aquaman este moştenitorul regatului subacvatic al Atlantidei şi trebuie să-şi conducă poporul în lupta împotriva fratelui său vitreg, care vrea să întoarcă regatele de sub apă, împotriva celor de pe uscat.

La premiera filmului, Momoa şi-a scos sacoul şi li s-a alăturat altor membri ai distribuţiei pentru haka, un dans ceremonial din Noua Zeelandă. Actorul a fost pe val în ultima vreme, cu rolul din "Urzeala tronurilor" şi mai nou interpretarea lui Aquaman.

Jason Momoa, actor: "N-am mai trecut prin nimic asemănător în viaţa mea, aşa că sunt recunoscător. Remarc multă dragoste şi sunt foarte recunoscător să fiu aici, pentru că poate dispărea. Aşa că încerc să mă bucur de tot cât de mult pot."

Fosta soţie a lui Johnny Depp, Amber Heard, joacă rolul partenerei de viaţă şi de acţiune a lui Aquaman, iar Nicole Kidman dă viaţă reginei Atlanna. Iar Julie Andrews îşi împrumută vocea unui monstru.

Regizorul filmului a recunoscut că producţia a întâmpinat probleme similare cu "Titanicul" şi "Lumea apelor".

James Wan, regizor: "E dificil de produs din punct de vedere tehnic, apa încetineşte totul. Dar nu puteam să fac filmul ăsta fără apă. Făceam ansambluri mari de decor şi apoi le scufundam într-un acvariu uriaş. Şi e cam complicat, vă spun."

Filmul a fost deja lansat în China şi s-a dovedit un mare succes comercial: a avut încasări de peste 85 de milioane de dolari doar în primele trei zile.

 

VIDEO PROTVPLUS.RO
ShARE ÎN BUCATE
ShARE ÎN BUCATE - Spaghetti A.O.P.

09:51
Exclusiv PRO TV Plus
Home workout - episodul 9: Exerciții pentru mușchii pectorali și mușchii abdominali cu accesorii de fitness

03:00
Întrebarea mesei rotunde
Întrebarea Mesei Rotunde - Liviu Teodorescu - Artiști români care nu își merită succesul

30:59
Facem Level
Facem Level – episodul 9: Bobospider a dovedit că există și finaluri "drăguțe" în Mortal Kombat 11

25:17
Exclusiv PRO TV Plus
Mesajul Biancăi Adam către toți vloggeri din România: „Fă ce vrei, dar nu fă rău la nimeni”

05:52
Exclusiv PRO TV Plus
Povestea neștiută a unei românce. Cum a ajuns să fie câștigătoarea emisiunii de gătit "Crazy Delicious", produsă în Marea Britanie și disponibilă global pe Netflix

03:54
How To TikTok
TikTok te învață cum să mănânci sănătos

08:00
La Măruță
Anna Lesko, lipsită de inhibiții și in bucătărie! Ținuta sumară în care a gătit ardei umpluți

15:25
Militia Modei by Costi Dita
Miliția modei by Costi Diță, intrigat de lenjeria intimă purtată de Rihanna: “Se vede ca un parizer prins în capcană”

05:57