The One iti arata cum luxul poate deveni accesibil. Numai pe timp de criza

Ultima actualizare: 19-10-2012 10:44

Si luxul pare sa fi intrat in criza. In magazinele renumite ale Capitalei, unde se gasesc creatii ale marilor case de moda din lume, se fac lichidari de stoc, cu reduceri de pana la 70%.


Perioadele de reducerile sunt un fenomen in intreaga lume. Anul acesta, din cauza situatiei economice, propietarii magazinelor au decis ca discounturile sa fie cat mai mari. Astfel, clientul va pleca mult mai multumit din magazin, iar propietarul reuseste sa nu ramana cu marfa nevanduta.

De exemplu, Laura Vargalui propietara unui magazin de lux din Capitala, vrea cu orice pret sa reuseasca sa vanda marfa care a mai ramas in magazin la sfarsit de sezon. Criza economica a afectat-o si pe ea. Asa ca haine si accesorii care costau initial 1500 de lei se vand acum cu 500, iar cele de 500 de lei au ajuns 150.

Magazinul Laurei nu este singurul care cauta solutii pe timp de criza, chiar daca clientela acestor concept store-uri nu pare inca foarte afectata. De aceea, in timp ce fac reduceri, magazinele se pregatesc cu speranta pentru sezonul urmator.

Asadar, daca aveti timp liber si bani de cheltuit acum este momentul pentru achizitii vestimentare de calitate. Mai ales ca in acest week-end un cadou e bine-venit, fiind si Sfantul Valentin. Magazinele vor mai avea reduceri pana spre sfarsitul lunii.

Citeste mai multe in revista The One

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO