SURVIVOR România 2022. Cine face parte din echipa RĂZBOINICILOR. VIDEO

Ultima actualizare: 30-12-2021 10:51

Mai este foarte puțin până când cel mai așteptat show al anului, Survivor, va începe la PRO TV.

Dacă până acum am aflat cine va prezenta emisiunea și cine face parte din echipa Faimoșilor, acum a fost dezvăluită echipa Războinicilor.

 

 

Din echipa Faimoșilor vor face parte Otilia Bilionera, Xonia, Emil Rengle, Radu Itu, CRBL, Elena Chiriac, Cătălin Zmărăndescu, Robert Niță, Laura Giurcanu, TJ Miles, Andreea Tonciu și Roxana Ciuhulescu.

Survivor România 2022 începe pe 16 ianuarie. Daniel Pavel: „Nu sunteți 100% pregătiți pentru ce va urma”

Emisiunea va fi prezentată de Daniel Pavel.

„Credeți-mă... nu sunteți 100% pregătiți pentru ce va urma la începutul anului viitor. Aștept, cu nerăbdare, luna ianuarie pentru a porni din nou la drum spre această aventură unicată și pentru a-i vedea pe curajoși pe traseu. 24 de concurenți unul și unul dau testul suprem - în Republica Dominicană. Un loc pe cât de spectaculos… pe atât de tensionat. Am încredere că fiecare dintre ei a urmărit emisiunea, a înțeles ce presupune provocarea și s-a pregătit psihic pentru a face față competiției. Este pus la bătaie un singur premiu, de 100.000 euro. La final, va exista un singur câștigător! Cine va fi acela? Fiți cu ochii pe noi! Mai multă aventură. Mai multă luptă. Mai mult spectacol: Ne revedem curând, doar pe PRO TV!”, a spus prezentatorul.

Emisiunea Survivor va începe pe 16 ianuarie, la PRO TV.

 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO