Divorţul dintre Arnold Schwarzenegger şi Maria Shriver a fost finalizat după 10 ani

Ultima actualizare: 29-12-2021 17:24
Arnold Schwarzenegger şi Maria Shriver
Profimedia

Maria Shriver şi Arnold Schwarzenegger şi-au finalizat divorţul, după zece ani, a decis un judecător marţi la Los Angeles, scrie revista Rolling Stone.

 

Shriver, jurnalistă, filantroapă şi membră a familiei Kennedy, a intentat divorţ împotriva starului din „Terminator” în iulie 2011, la scurt timp după ce s-a aflat că este tatăl unui copil cu o angajată care a lucrat în casa familiei din Brentwood, transmite News.ro.

Înainte de a transmite acordul final pentru aprobarea sa, marţi, Shriver şi Schwarzenegger au convenit să colaboreze cu un judecător privat, Scott Gordon, fost judecător al Curţii Superioare din judeţul Los Angeles, care a prezidat divorţurile dintre Britney Spears şi Kevin Federline şi Demi Moore şi Ashton Kutcher.

Shriver, 66 de ani, şi Schwarzenegger, 74 de ani, s-au căsătorit în 1985 şi au patru copii.

În mai 2011, la scurt timp după ce Schwarzenegger şi-a încheiat ultimul mandat de guvernator al Californiei, Los Angeles Times a dezvăluit pentru prima dată că are un fiu secret cu Mildred Patricia Baena, angajată de multă vreme. Înregistrările judecătoreşti au arătat că Baena l-a născut pe Joseph la doar o săptămână după ce Shriver l-a născut pe fiul cel mic, Christopher, în 1997.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO