Surpriza la Hollywood. Ce facea Macaulay Culkin in timp ce toti il credeau pe patul de moarte. Video

09-09-2012 16:38

Macaulay Culkin

"In sase luni o sa moara". Asa suna avertismentul facut recent de un prieten apropiat artistului in cauza, suspectat ca ar fi dependent de heroina si medicamente.

Ingrijorarea a atins cote maxime luna trecuta, cand artistul a fost surprins intr-o forma care lasa mult de dorit, fiind foarte slab si palid.

Este vorba despre Macaulay Culkin, in varsta de 32 de ani, care in ciuda zvonurilor, i-a uimit pe toti cei care deja il credeau pe patul de moarte.

Actorul a realizat recent un material de promovarea a unei expozitii personale de arta, intitulata "Trei barbati si un copil". Artistul, al carui brand inca valoreaza 15 milioane de dolari, si-a transformat apartamentul cel scump din New York intr-un atelier de pictura in luna februarie si, alaturi de alti doi prieteni, acesta si-a incercat veleitatile de pictor.

In clipul de promovare al viitoarei sale expozitii, actorul arata mult mai bine fata de luna trecuta, chiar cu cateva kilograme in plus. Ultimul sau rol a fost in serialul TV "Kings back" din 2009.

Actorul a ajuns in atentia lumii cu rolul din celebrul film "Home Alone". Insa, dupa acest rol care i-a adus celebritatea, actorul nu a mai reusit sa scape de stampila pustiului teribilist care ne incanta in fiecare Craciun.

Citeste si:

Geniile care vor schimba lumea. Au 17 ani, dar detin deja propriile afaceri

Sursa: Daily Mail


VIDEO PROTVPLUS.RO