"Sunt celebru, scoate-ma de aici": Catalin Morosanu a fost desemnat "Regele Junglei". Cine a terminat pe locul doi

Ultima actualizare: 12-03-2015 01:47

S-a decis Regele Junglei duminica seara, la cel mai vizionat reality show din Romania, "Sunt celebru, scoate-ma de aici".
 

Catalin Morosanu a primit marele titlu, dupa ce telespectatorii l-au rasplatit cu cele mai multe voturi. 21 de zile a reusit sa reziste in jungla, timp in care a depasit toate obstacolele periculoase si si-a invins temerile.

Dorian a iesit pe locul doi, iar Ruby a completat podiumul.

Au fost 3 saptamani intense, in care s-au legat prietenii, au existat certuri si impacari, mancare cu portia sau chiar deloc. 21 de zile pline de provocari care mai de care mai dificile, periculoase si scarboase, in care 13 vedete si-au testat limitele.

Catalin, Dorian si Ruby au rezistat pana la final. Iar preferatul telespectatorilor a fost "Moartea din Carpati".

Catalin a stat departe de scandaluri si s-a inteles bine cu toti colegii din tabara. Chiar daca a simtit uneori ca cedeaza, nu a strigat "Sunt celebru, scoate-ma de aici".

Luptator de cariera, si in jungla a fost la fel. Cateodata i-a fost frica, dar a spus da tuturor provocarilor, tocmai ca sa devina si mai puternic. Ultima proba care l-a pus la incercare a fost "Singura casca".

Si pentru ca a rezistat trei minute, Catalin a fost de acord sa pluseze.

Si ceilalti doi finalisti au luptat din rasputeri pentru marele titlu. Dorian s-a aventurat in salbaticie la proba "Lacrimi si dinti". Ruby a avut parte de "Scarbiti, va rog".

Pentru ca toti au trecut cu brio de ultimele incercari, au fost rasplatiti cu o masa completa, inclusiv desert.

PRO TV a fost si duminica seara lider absolut de audienta. La nivelul publicului comercial, a obtinut un rating aproape de trei ori mai mare fata de urmatorul post clasat.

Luni seara, de la 22:20, aventura din jungla africana se incheie cu o editie speciala in care puteti urmari cele mai importante momente. Intreaga emisiune poate fi vizionata pe www.voyo.ro.

 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO