MASTERCHEF Sezonul 5, debut cu surprize. Juratii au cunoscut o femeie care nu stie sa gateasca si pe "iluzionistul bucatar"

×
Codul embed a fost copiat

MASTERCHEF Sezonul 5 a debutat la ProTV, cu surprize... delicioase! Chef Foa, Chef Patrizia Paglieri si Chef Adrian Hadean au pus deja la grea incercare cunostintele si indemanarea catorva concurenti MasterChef.

La MASTERCHEF au fost aduse in prim plan povesti de viata uimitoare, oameni ambitiosi, cu mult talent in bucatarie. Inca de la inceput, competitia se anunta foarte stransa, cu probe inedite, dar si dificile. Chef Foa, Chef Patrizia Paglieri si Chef Adrian Hadean le-au deschis larg portile concurentilor care viseaza la titlul de MASTERCHEF - Sezonul 5.

Florin a crescut in orfelinat si a fost nevoit sa invete sa se descurce singur, atat in viata, cat si in bucatarie. La preselectiile MASTERCHEF Sezonul 5 a fost sustinut de sora sa si de mama sa naturala, cu care s-a impacat in urma cu cinci ani. Florin a primit raspunsul chefilor cu lacrimi in ochi.

Juratii de la MASTERCHEF au avut parte si de o experienta fara precedent - au cunoscut-o pe Claudia, care... nu stie sa gateasca: "Am furat cratita si am venit la dumneavoastra. Sotul nu a avut curaj."  Claudia a venit la MASTERCHEF cu preparatul gatit de sotul ei, care - in cele din urma, a fost nevoit sa apara in fata chefilor. Si a luat si sortul.

O doamna a mizat pe un produs traditional - sarmalele - la care a adaugat si ceva "special": cantecul "Trandafir de la Moldova". Pentru unul dintre concurenti insa, combinatia intre poezie si gastronomie nu s-a dovedit a fi una castigatoare. O aparitie spectaculoasa la MASTERCHEF Sezonul 5 a fost un domn iluzionist: "Dumneavoastra, onorat juriu, stiti ca se fac mancaruri la minut. Eu o sa incerc sa fac o mancare la secunda. Avem capacul, il punem pe cutie, luam bagheta si am obtinut un tort."

Citește și
Chef Foa de la Masterchef
Chef FOA de la Masterchef este intr-o permanenta cautare. Ce loc a gasit in Bucuresti, in care te poti ospata ca la Istanbul
După ce cântăreața Anca Pop a plonjat în Dunăre cu mașina și a murit, șefii CNAIR au montat un parapet despre care inițial spuneau că „nu se justifică”

Primul episod al MASTERCHEF Sezonul 5 a fost urmarit in premiera in Bucuresti, la un cinematograf dintr-un mall, unde au venit si fosti concurenti la Masterchef, dar si mai multe vedete.

- Jesica, castigatoarea MASTERCHEF Sezonul 4: "Am vazut ca sunt concurenti destul de pregatiti, sper sa ia in serios competitia asa cum am luat-o si eu."

- Aida, castigatoarea MASTERCHEF Sezonul 2: "Am retrait emotiile de acum 2 ani si jumatate cand am intrat prima data in fata celor 3 sefi."

Saptamana viitoare, in urmatoarea editie a emisiunii MASTERCHEF, alti concurenti vor incerca sa ii convinga pe jurati ca locul lor e la Masterchef!

Articol recomandat de sport.ro
Cine s-ar fi așteptat? Pe ce loc este pusă naționala României de The Guardian înainte de EURO 2024
Cine s-ar fi așteptat? Pe ce loc este pusă naționala României de The Guardian înainte de EURO 2024
Citește și...
Sfaturile lui Adi Hadean despre mancarea pentru copii:
Sfaturile lui Adi Hadean despre mancarea pentru copii: "Am intalnit o fetita care nu stia cum arata varza"

''Am intalnit o fetita care nu stia cum arata varza, insa cunostea toate brandurile de snack-uri nesanatoase din supermarket doar pentru ca in punga se ascundeau diverse "surprize". O pacaleala''.

Chef FOA de la Masterchef este intr-o permanenta cautare. Ce loc a gasit in Bucuresti, in care te poti ospata ca la Istanbul
Chef FOA de la Masterchef este intr-o permanenta cautare. Ce loc a gasit in Bucuresti, in care te poti ospata ca la Istanbul

Carismatic si lipsit de orgolii, Chef FOA de la Masterchef este intr-o permanenta cautare. S-a scolit in amanunt, in strainatate, unde a invatat atat tehnici culinare, cat si secrete de preparare.

Legendele toamnei de la ProTV. MasterChef si Vocea Romaniei incep luni si marti, iar
Legendele toamnei de la ProTV. MasterChef si Vocea Romaniei incep luni si marti, iar "Romanii au Talent" are 2 jurati noi

Mihaela Radulescu revine in televiziune la Pro TV! Prezentatoarea a acceptat provocarea de a face parte din noul juriu al emisiunii "Romanii au talent".

Recomandări
Rusia e deranjată de modernizarea bazei de la
Rusia e deranjată de modernizarea bazei de la "Mihail Kogălniceanu" și susține că NATO se pregătește pentru război

Activitățile NATO în Europa de Est și în regiunea Mării Negre au ca scop pregătirea unui posibil conflict cu Rusia, a anunțat, joi, Ministerul rus de Externe, informează RIA Novosti.

Mesaj ferm al lui Putin privind un atac asupra NATO. Cele cinci state menționate
Mesaj ferm al lui Putin privind un atac asupra NATO. Cele cinci state menționate

Rusia nu are proiecte privind nicio ţară din NATO şi nu va ataca Polonia, statele baltice sau Republica Cehă, dar dacă Occidentul îi livrează Ucrainei avioane de luptă F-16, atunci acestea vor fi doborâte de forţele ruse, a afirmat Vladimir Putin.

Decizie finală privind închiderea magazinelor în weekend. Anunțul făcut de premierul Ciolacu
Decizie finală privind închiderea magazinelor în weekend. Anunțul făcut de premierul Ciolacu

Premierul Marcel Ciolacu a declarat, joi, că din semnalele primite din rândul societăţii, rezultă clar că nu este oportun ca magazinele să fie închise în weekend.