Samuel Jackson și Michael Keaton vin la București să filmeze pentru pelicula „The Asset”

Ultima actualizare: 14-12-2019 20:31

Michael Keaton și Samuel L. Jackson vor ajunge în România la începutul anului viitor. Faimoșii actori vor filma la noi pentru pelicula "The Asset".

Regizor este Martin Campbell, cel care a devenit faimos cu "Masca lui Zorro" sau "James Bond - Casino Royale" și "GoldenEye".

Michael Keaton, Samuel L. Jackson și actrița Maggie Q, originară din Hawaii, vor petrece 10 săptămâni în București.

Martin Campbell: „Avem o echipă formidabilă. Mulți dintre ei sunt români și sunt foarte buni, ceea ce a fost o surpriză pentru mine, din cauza lipsei mele de cunoștințe. Când ajungi într-o țară că România, unde nu ai mai fost până acum, îți imaginezi altceva. Sunt pentru prima oară aici și nici nu m-am gândit până acum să vin aici. Mi-am imaginat că oamenii nu sunt foarte pricepuți, dar sunt foarte buni. Se lucrează la standarde internaționale!”

Filmul "The Asset" spune povestea a doi asasini profesioniști, aflați în competiție directă, care atunci când mentorul unuia dintre ei este ucis sunt nevoiți să facă o alianță de compromis ca să descopere cine este criminalul.

De-a lungul timpului regizorul Martin Campbell a lucrat cu celebrități precum Anthony Hopkins, Mel Gibson, Antonio Banderas ori Daniel Craig. Preferatul său este, însă, un alt actor faimos.

Martin Campbell: „Trei actori cu care mi-a plăcut să lucrez? Cred că Tom Hanks, Tom Hanks și Tom Hanks.”

Filmările pentru "The Asset" vor începe pe 8 ianuarie, în București, urmând ca producția să se mute în Marea Britanie, Vietnam și Thailanda.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO