ROMANII AU TALENT. O rusoaica, doi columbieni si o trupa care promoveaza traditia ucraineana, in prima semifinala LIVE

Ultima actualizare: 10-04-2014 00:30

Mai in gluma, mai in serios, o rusoaica, 2 columbieni si un ansamblu de copii, care promoveaza traditia ucraineana, se pregatesc sa impresioneze din nou publicul si, de ce nu, sa castige cea mai iubita emisiune: "Romanii au talent".

Cu totii se pregatesc pentru prima semifinala, programata vineri. Atunci trebuie sa demonstreze, in direct, ca merita sa mearga mai departe, in lupta pentru marele premiu de 120.000 de euro.

Alla Moisei a reusit sa impresioneze cu numarul ei de contorsionism inca din primele secunde. Toti cei de fata si-au facut cruce cand au vazut ca tanara de 27 de ani a reusit sa incapa intr-un cub.

"E cu siguranta cel mai bun numar de contorsionism pe care l-am vazut eu pana acum", a declarat Mihai Petre.

Acelasi raspuns pozitiv l-au primit si Los Hermanos Dinamita, doi baieti nascuti in Columbia. Cat au dansat si au cantat, toata sala a vibrat ...

Au transmis energie si pofta de viata si membrii ansamblului Cervona Kalena din Suceava, care promoveaza traditia si obiceiurile ucrainene.

"Pe langa dansul vostru spectaculos, mi-au placut costumele atat de mult. Am avut impresia ca ma uit la niste papusele care danseaza", a spus Andra.

Daca v-au convins ii puteti vota sa mearga mai departe.
Prima semifinala LIVE de la "Romanii au talent", va fi difuzata vineri, de la ora 20:30.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO