Robert Niță, despre Survivor: „Mi se pare inuman ceea ce se întâmplă acolo”. Show-ul începe pe 16 ianuarie la PRO TV

Ultima actualizare: 11-01-2022 13:59
robert nita
youtube.com

Robert Niță, fost fotbalist la Rapid, este unul dintre concurenții care va participa la Survivor pe PRO TV, emisiune ce va începe pe 16 ianuarie. Sportivul va face parte din echipa Faimoșilor.

Robert Niță a făcut câteva dezvăluiri legate de Survivor și despre cum a ajuns să fie concurent.

Fostul fotbalist a mărturisit că nu a urmărit niciodată show-ul ceea ce l-a făcut să accepte propunerea. În caz contrat, acesta a declarat pe contul său de YouTube că nu ar fi participat deoarece i se pare „inuman”.

„M-au sunat într-o după-amiază. «Suntem de la Pro TV și am vrea să avem o discuție cu tine. Am avea o propunere, dar întâi vrem să te cunoaște, să avem o discuție». Le-am spus că nu sunt în localitate, dar a doua zi ne putem vedea fără probleme.

Nu știam despre ce e vorba. M-au întrebat dacă știu despre ce este vorba, dacă am urmărit. Le-am spus că nu m-am uitat la emisiune. Cred că dacă mă uitam, și vă spun în premieră, dacă mă uitam la precedentele sezoane refuzam propunerea pentru că pe alocuri mi se pare inuman ceea ce se întâmplă la Survivor. Nu degeaba este cel mai tare show din lume. Mi se pare că îți testezi limitele un pic peste maxim. Nu știu dacă din comoditate, din teamă, dar dacă m-aș fi uitat cel puțin la o ediție întreagă aș fi refuzat.

Contractul este contract, este confidențial. Chiar dacă nu ar fi fost nu aș fi vorbit pentru că nu am vorbit niciodată”, a povestit Robert Niță.

Survivor începe pe 16 ianuarie la PRO TV

 

Unul dintre cele mai iubite show-uri de televiziune, Survivor, revine la PRO TV și începe pe 16 ianuarie. Două echipe formate din 12 Războinici și 12 Faimoși se vor lupta pentru premiul cel mare.

Credeți-mă... nu sunteți 100% pregătiți pentru ce va urma la începutul anului viitor. Aștept, cu nerăbdare, luna ianuarie pentru a porni din nou la drum spre această aventură unicată și pentru a-i vedea pe curajoși pe traseu.

24 de concurenți unul și unul dau testul suprem - în Republica Dominicană. Un loc pe cât de spectaculos… pe atât de tensionat. Am încredere că fiecare dintre ei a urmărit emisiunea, a înțeles ce presupune provocarea și s-a pregătit psihic pentru a face față competiției. Este pus la bătaie un singur premiu, de 100.000 euro. La final, va exista un singur câștigător! Cine va fi acela? Fiți cu ochii pe noi!

Mai multă aventură. Mai multă luptă. Mai mult spectacol: Ne revedem curând, doar pe PRO TV!”, a declarat prezentatorul emisiunii, Daniel Pavel.

Cine sunt Faimoșii de la Survivor

 

12 vedete vor face parte din echipa Faimoșilor de la Survivor: Otilia Bilionera, Xonia, Emil Rengle, Radu Itu, CRBL, Elena Chiriac, Cătălin Zmărăndescu, Robert Niță, Laura Giurcanu, TJ Miles, Andreea Tonciu și Roxana Ciuhulescu.

Cine sunt Războinicii de la Survivor

 

Alți 12 concurenți vor face parte din echipa Războinicilor de la Survivor: Liviu Mihalca – dansator profesionist, Relu Pănescu – antreprenor, Ionuț Popa – antrenor personal, Alex Delea – barman, Ana Dobrovie – dansatoare, Blaze – vlogger, Angela Forero – medic veterinar, Alexandru Nedelcu – fotbalist, Ștefania Ștefan – online streamer, Alexandra Duli – manager și Ramona Crăciunescu – curier.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO