RoadkillSoda a lansat single-ul "Out of Phase". Noul album este promovat prin 2 concerte consecutive, la Bucuresti


Ultimul update: Luni 09 Ianuarie 2017 17:11
Data publicarii: Marti 20 Decembrie 2016 14:51
Categorie: Concerte
RoadKillSoda

Trupa romaneasca RoadKillSoda a lansat single-ul "Out of phase", piesa care face parte din noul album "Space echo & time". Discul va fi lansat pe 22 decembrie in J'ai Bistrot, Bucuresti, unde vor fi sustinute doua concerte consecutive.

"Out of Phase este despre oameni, despre “compatibilitatea defectuoasa” dintre doua fiinte, despre incercarile esuate de a schimba mentalitati si principii gresite. Dar cred ca, desi este o piesa pesimista, are un aer firav de optimism." - spune Mircea Petrescu "Hotshot Eagle", vocea trupei.

Si pentru ca primele 60 de bilete disponibile s-au epuizat rapid, baietii au decis sa mai sustina inca un concert, care va incepe la 15 minute dupa terminarea primului show.

Astfel, primul concert va incepe la ora 20:00, iar accesul se va face de la 19:30.

Al doilea "live" incepe la 21:15.

Cei 4 baieti si J’ai Bistrot roaga toti invitatii sa tina cont de orele de incepere a concertelor si sa fie cu macar 15 minute inainte de inceperea lor. Rezervarile celor 15 bilete ramase pentru al doilea concert se fac la numarul 031 426 20 47, pretul unui bilet fiind de 15 lei.

“Space Echo & Time” va fi lansat si in format fizic, pe vinil, in editie limitata. Astfel, doar 200 de discuri vor fi disponibile din 22 decembrie, data lansarii.

Discul a fost inregistrat intr-o sesiune live, intr-o cabana.

Daș Alexandru este cel care a facut art work-ul si video-ul ce insoteste single-ul “Out of Phase”.

2016 a adus, pentru RoadkillSoda, includerea pe selectia celor mai bune trupe de stoner din lume, 6 Box CD edition, lansata de casa de discuri californiana Cleopatra. Bucurestenii au deschis Exit Festival Serbia, intr-un concert pe Main Stage, si au luat parte la turneul balcanic al americanilor de la House Of Broken Promises.

Tot in 2016, pe langa “Out of Phase”, RoadkillSoda a lansat inca 2 clipuri: Made Of Stone si Get it Free.

Link-uri:

- Facebook
- Listen / Buy
- Stoner Box by Cleopatra Records

 

@CristianMatei

FULLSCREEN
RoadkillSoda a lansat single-ul "Out of Phase". Noul album este promovat prin 2 concerte consecutive, la Bucuresti
  • /

Sursa: Pro TV

VIDEO PROTVPLUS.RO