Reacția HBO după ce într-o scenă din Game of Thrones a apărut un pahar de cafea

07-05-2019 14:16


game of thrones

HBO a răspuns cu o glumă după ce în episodul al patrulea al serialului „Game of Thrones” a apărut un pahar de cafea Starbucks.

Într-un comunicat dat presei luni seară, reprezentanții HBO au spus: „Latte-ul care apare în episod a fost o greşeală. Daenerys comandase un ceai de plante” Mai multe imagini puteți vedea în galeria foto din acest articol!

Nu este clar dacă a fost uitat pe masa la care stăteau Daenerys și Jon Snow, deşi este greu de crezut că echipa nu a observat prezenţa cafelei nici măcar la montaj, sau a fost întocmai „uitat” acolo pentru reclamă şi a isca o nouă discuţie pe seama serialului.

”Cafeaua din Winterfell” a declanșat un val de glume pe Twitter și meme-uri hilare pe rețelele de socializare.

”Imi spuneți că au avut la dispoziție 2 ani să facă un show decent și nici măcar nu au fost în stare vadă un pahar de cafea in Winterfell?” a fost reacția unui fan.

”Dacă este cafeaua lui Dany îmi pare rau pentru barista care a trebuit să-i scrie numele pe pahar”, a glumit un alt fan.

”Un fapt mai puțin cunoscut: Westeros e primul loc din lume cu Starbucks” a sunat gluma unui alt fan al serialului.

Într-un răspuns transmis celor de la publicația Variety, directorul artistic al ”Game of Thrones”, Hauke Richter, a spus că nu este neobişnuit ca obiecte diverse să ajungă să fie plasate eronat pe platoul de filmare, să treacă neobservate şi să sfârşească în produsul final.

„Lucruri pot fi uitat pe platou. Eroarea cu paharul de cafea a fost atât de exagerată pentru că nu s-a mai întâmplat în cazul Thrones până acum”, a scris el.

Cel de-al optulea şi ultimul sezon al „Game of Thrones” se va încheia pe 19 mai. Scriitorul George R.R. Martin a anunţat recent că trei show-uri „Game of Thrones”, continuări ale serialului, se află în pregătire la HBO.

Abonați-vă gratuit la newsletter-ul Știrile Pro TV de pe WhatsApp. Primiți în fiecare zi cele mai importante știri pe telefon! 

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din România, dar și din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Sursa: Daily Mail

VIDEO PROTVPLUS.RO