MET GALA 2019. Pene, paiete şi rochii-candelabru ori bărbăteşti, ţinutele serii. GALERIE FOTO

Ultima actualizare: 07-05-2019 19:58

Gala Met, eveniment caritabil anual dedicat Costume Institute al Metropolitan Museum of Art din New York, a avut loc luni seară. Lady Gaga, Celine Dion, Kim Kardashian şi Katy Perry au purtat ţinute extravagante.

 

Tema galei de anul acesta a fost „Camp: Notes on Fashion”, după expoziţia lui Andrew Bolton care va fi deschisă pe 9 mai. Un omagiu adus eseului scriitoarei şi fotografei Susan Sontag.

De departe, Celine Dion a avut o apariție imposibil de ratat. 

Lady Gaga a petrecut mai multe minute pe covorul roşu al galei, într-un fel de performance. Ea a schimbat patru ţinute Brandon Maxwell, având mai multe ajutoare, conduse chiar de designer. Strat după strat, ea a sfârşit prin a rămâne în lenjerie intimă, dar fără să renunţe la platformele imense.

Lady Gaga a purtat diamante Tiffany în valoare de 2 milioane de dolari.

Apariții extravagante la MET GALA 2019

Cardi B, Serena Williams şi Priyanka Chopra Jonas s-au numărat printre vedetele care au defilat pe covorul roşu, dar şi Billy Porter, care a apărut dus pe urmeri de şase bărbaţi pe jumătate dezbrăcaţi, având o alură de Cleopatra.

Cântăreaţa R&B Cardi B a avut nevoie de opt oameni care să o susţină în parcursul ei, Celine Dion a impresionat cu o rochie argintie Fosse/Verdon, iar Kris Jenner a aşteptat-o pe Kim Kardashian aproximativ o oră pentru a înregistra cu telefonul sosirea acesteia din urmă.

La finalul articolului puteti vedea o GALERIE FOTO cu tinutele evenimentului!

Familia Kardashian s-a comportat precum stăpâna covorului roşu. Kim (în latex maro), Kendall Jenner (cu pene portocalii) şi Kylie (o rochie mov cu un şarpe boa) au ajuns în capătul treptelor, alături de mama Kris Jenner şi de rapperul Kanye West, au făcut o întoarcere, au coborât, pentru ca imediat să urce din nou ca familie.

Frank Ocean a purtat un poncho Prada, iar primarul Michael Bloomberg a apărut într-un smoching clasic.

„Trebuie să lucrezi cu ce ţi-a dat Dumnezeu”, a spus el.

Katy Perry a purtat un candelabru, o rochie plină de becuri, Janelle Monae a ales să poarte patru pălării în acelaşi timp, în timp ce actorul Michael Urie a optat pentru tutu combinat cu un costum bărbătesc.

Jurnalista Anna Wintour, care a iniţiat evenimentul caritabil în 1995, l-a prezidat anul acesta împreună cu Serena Williams, Lady Gaga, Harry Styles şi Alessandro Michele, de la Gucci, care este sponsor.

Gala, care are loc în prima zi de luni din luna mai la Metropolitan Museum of Art, este unul dintre cele mai importante evenimente de modă. Invitaţii poartă costume în funcţie de tema aleasă pentru fiecare ediţie.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO