Rafael Nadal s-a căsătorit cu iubita din copilărie. Primele imagini de la nuntă

Ultima actualizare: 20-10-2019 16:40
nunta Rafael Nadal
Profimedia

Jucătorul de tenis Rafael Nadal, care a câştigat 19 turnee de Grand Slam, dintre care 12 la Roland Garros, s-a căsătorit sâmbătă cu partenera lui de viaţă, Maria Francesca "Mery" Perello.

Ceremonia privată a fost organizată pe insula natală a sportivului spaniol, Mallorca, au anunţat companiile mass-media din Spania, citate de AFP.

Rafael Nadal, în vârstă de 33 de ani, şi iubita lui, în vârstă de 31 de ani, au o relaţie care a început în urmă cu 14 ani. La nunta lor, organizată în castelul Sa Fortalesa din Pollenca - un oraş din nord-estul insulei Mallorca -, au participat 350 de invitaţi.

Printre ei s-au aflat, potrivit presei din această ţară, fostul rege al Spaniei Juan Carlos şi alte staruri ale tenisului spaniol, precum David Ferrer şi Feliciano Lopez.

Mery Perello, supranumită "Xisca" în presa iberică, l-a cunoscut pe soţul ei prin intermediul prietenei sale din copilărie Maribel Nadal, sora celebrului tenisman. Relaţia lor, marcată de o mare discreţie şi de foarte puţine apariţii publice, a început în anul 2005.

Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO