Topul celor mai buni DJ din lume în 2019. Mulți dintre ei au fost la Untold

20-10-2019 08:20

Cea mai renumită publicaţie de profil din lume, DJ MAG, a dezvăluit la Amsterdam topul celor mai buni 100 dj pe 2019.

Primii 10 cei mai buni DJ ai lumii au urcat de-a lungul celor 5 ediţii pe scena festivalului UNTOLD. Printre ei se numără şi Martin Garrix , artistul care va compune imnul official al EURO 2020.

Dimitri Vegas & Like Mike au fost desemnaţi în cadrul Amsterdam Dance Event, care are loc în fiecare în în capitala Olandei, cei mai buni DJ din lume.

Ei sunt urmaţi în top 10 de către: Martin Garrix, David Guetta, Armin Van Buuren, Marshmello, Don Diablo, Oliver Heldens, Tiesto, Afrojack şi Steve Aoki.

UNTOLD îşi dovedeşte încă o dată amploarea să internaţională, primii 10 DJ din topul modial, fiind prezenţi în cei 5 ani, pe scenă principală a festivalului UNTOLD.

Dimitri Vegas&Like Mike, nr 1 în TOP 100 DJ MAG, au fost prezenţi la fiecare ediţie UNTOLD. Cei doi fraţi se afla în topul preferinţelor fanilor festivalului UNTOLD şi sunt aşteptaţi în fiecare an şi recunoscuţi pentru tradiţionalul crowd control pe care îl fac cu zecile de mii de fani din stadionul Cluj Arena.

Şi Martin Garrix, care a deţinut timp de 3 ani la rând titlul de cel mai bun dj al lumii a urcat pe scenă principală UNTOLD. În fiecare an, în care a fost prezent, artistul a orchestrat ceremonia de închidere a festivalului.

Artistul a declarat în nenumărate rânduri că UNTOLD este unul dintre festivalurile lui preferate din întreaga lume. Martin Garrix a mai anunţat azi noapte că va fi artistul care va compune imnul official al EURO 2020.

David Guetta a fost prezent la prima şi la a cincea ediţie a festivalului UNTOLD şi de fiecare dată şi-a surprins fanii cu show-uri impresionante.

Armin van Buuren ocupa locul 4 în TOP 100 DJ MAG, dar locul 1 în sufletele fanilor festivalului UNTOLD din întreaga lume.

Transmisiunea live a show-ului lui Armin van Buuren, de la ediția aniversară a festivalului UNTOLD din acest an, este pe primul loc în topul Billboard al celor mai urmărite video-uri live pe rețeaua de socializare Facebook.

Topul este o recapitulare a celor mai vizionate stream-uri din luna august a acestui an și urmărește show-urile transmise de artiști pe Facebook Live, măsurând cel mai mare reach și cele mai multe reacții la video-urile postate de aceștia.

Armin van Buuren a surclasat cu transmisiunea live de la UNTOLD, artiști ca Alicia Keys, Slipknot, Post Malone, Keith Urban și W&W. Şi Marshmello, Don Diablo, Oliver Heldens, Tiesto, Afrojack şi Steve Aoki au urcat pe scenă principală a festivalului UNTOLD.

Aşa se face că primii 10 dj din TOP 100 DJ MAG au fost prezenţi la Cluj-Napoca şi au oferit experienţe muzicale unice, sutelor de mii de fani. Cea mai mare publicaţie de specialitate din lume, DJ MAG a dat publicităţii aseară, la Amsterdam Dance Event, TOP 100 cei mai buni dj ai lumii. Topul s-a făcut în urma voturilor date de fanii din întreaga lume a celor 100 de artiști.

Sursa: Pro TV


VIDEO PROTVPLUS.RO