Prima declaratie a Madalinei Ghenea despre relatia cu Gerard Butler si despre rochia de la Cannes

×
Codul embed a fost copiat

Madalina Ghenea, probabil cea mai frumoasa dintre romance, frange inimi pe banda rulanta. Chiar si marii cuceritori din filme vor sa se afiseze alaturi de ea.

Mai nou, sarmantul Gerard Butler a incercat sa ii intre in gratii, la Festivalul de la Cannes. Discreta, la fel ca atunci cand s-a speculat ca s-ar iubi cu Leonardo DiCaprio, Madalina a negat zvonurile. Sigur este doar ca in fotografiile in care apare alaturi de actorul scotian arata perfect, iar diferenta de 19 ani dintre ei este doar o gluma.

Splendida romanca a facut furori la o gala caritabila organizata la Cannes. Madalina si-a facut aparitia intr-o rochie Roberto Cavalli mulata pe corp.

Multe capete s-au intors, iar domnii au ramas cu respiratia taiata. Printre ei si fermecatorul actor Gerard Butler, alaturi de care Madalina a fost fotografiata. Insa cand cei doi s-au afisat impreuna si la un al doilea eveniment de pe Croazeta, zvonurile despre o posibila idila intre ei nu s-au lasat asteptate.

"N-am fost fotografiata numai eu, ci si Karolina Kurkova si sotul ei, care au stat la masa cu noi. Il cunosc pe Gerard si e o persoana absolut extraordinara", a declarat romanca.

Citește și
VIDEO. Scene șocante: un deținut se furișează în spatele unei tinere și își dă pantalonii jos. Ce a urmat

Jurnalistii n-au fost atat de convinsi, mai ales ca acum cateva luni au dat ca sigura o prietenie stransa cu un "coleg" de-al lui Butler, nelinistitul Leonardo DiCaprio.

Dar parca Butler este si mai si. Are 42 de ani si un trecut incarcat de picanterii si excese. A cunoscut gloria dupa ce l-a intruchipat pe razboinicul si curajosul rege Leonidas, conducatorul celor 300 de spartani. In plan personal le-a dat gata pe Naomi Campbell, Jennifer Aniston si Lindsay Lohan. In prezent scotianul sustine ca se concentreaza pe cariera. Joaca in "Motor City".

Si mai nou o curteaza pe Madalina, care l-a fermecat in creatii ale Casei Cavalli.

"Rochia din prima seara este o rochie pe care eu am ales-o, din variantele pe care mi le-au trimis. Nu a fost propunerea lor, ei mi-au propus alta rochie, dar mie mi-a placut foarte mult. A fost alegerea mea, stiu ca a fost o rochie care a mai fost purtata, am si citit putin presa si m-am amuzat de comentarii, dar eram la un eveniment de caritate si pana la urma nu conteaza ce porti, conteaza cat de mult te implici. Ei de obicei propun piese exclusive, create special pentru Festivalul de la Cannes, cum a fost rochia mea de la premiera filmului "Lawless". Aceea este o rochie creata de Eva si Roberto pentru acest festival, este o rochie din noua colectie... Ma refer la cea bleu", a povestit Madalina Ghenea.

Madalina tocmai a incheiat filmarile la o drama si se pregateste sa urmeze cursurile Institutului pentru Teatru si Film ''Lee Strasberg'' din New York.

Articol recomandat de sport.ro
Dorinel Munteanu și-a bruscat un jucător: ”Trebuia să fiu și mai dur! Nu s-a uitat la mine!”
Dorinel Munteanu și-a bruscat un jucător: ”Trebuia să fiu și mai dur! Nu s-a uitat la mine!”
Citește și...
Ce a vazut Di Caprio la romanca Madalina Ghenea. Ultima sedinta foto in lenjerie intima
Ce a vazut Di Caprio la romanca Madalina Ghenea. Ultima sedinta foto in lenjerie intima

Madalina Ghenea, cea despre care se spune ca este noua iubita a actorului Leonardo Di Caprio, arata incredibil de sexy in lenjerie intima.

Recomandări
Băile minerale Telega, o minune a naturii, zac în paragină de zeci de ani. Au aceeași salinitate ca Marea Moartă
Băile minerale Telega, o minune a naturii, zac în paragină de zeci de ani. Au aceeași salinitate ca Marea Moartă

Băile minerale Telega s-au format acum 500 de ani și sunt cunoscute pentru cel mai înalt grad de salinitate din țară. Institutul Balnear Francez le-a plasat pe locul doi în Europa și pe locul cinci în lume.

Viitura care a inundat Budapesta va lovi România. Debitul Dunării este în creștere. Ce localități ar putea avea probleme
Viitura care a inundat Budapesta va lovi România. Debitul Dunării este în creștere. Ce localități ar putea avea probleme

În România, autoritățile pregătesc mii de saci cu nisip pe care să îi transporte în zonele unde Dunărea ar putea face probleme.

"Amendamentul Iohannis" și jocurile de culise. De ce ar vrea PSD ca președintele să fie pe lista PNL la parlamentare

Inițiativa PNL, care i-ar permite președintelui Klaus Iohannis să candideze la alegerile parlamentare, naște controverse în instituțiile statului.